Τα μπικίνι τα λατρεύω. Και μάλιστα, όσο πιο κοριτσίστικα και μικρά είναι, τόσο πιο ελεύθερη αισθάνομαι, αλλά και τόσο καλύτερο μαύρισμα κάνω!

Κατά καιρούς, έχω μπει στον πειρασμό να δοκιμάσω μερικά ολόσωμα, αλλά σπανίως βρίσκω κάποιο που να μου αρέσει πολύ. Εξαίρεση αποτέλεσε το πολύχρωμο παιχνιδιάρικο ολόσωμο μαγιό που είχα βάλει πριν μερικές εβδομάδες για μία φωτογράφιση και το μαύρο, ιδιαίτερο, «περίπου-ολόσωμο» που βλέπετε στη φωτογραφία.

 

doukissa nomikou magio mykonos

 

Το αγόρασα πριν πολλά χρόνια αλλά πέρυσι το φόρεσα για πρώτη φορά και από τότε συνεχίζω να το φοράω συνέχεια! Τόσο που έχει γίνει πλέον το αγαπημένο μου και για χάρη του απαρνιέμαι τα κατά τα άλλα αγαπημένα μου μπικίνι :)

 

doukissa nomkou magio

 

Styling tip #1: Ένα τόσο ιδιαίτερο μαγιό σαν αυτό, κάνει σχεδόν απαγορευτική την προσθήκη οποιουδήποτε αξεσουάρ, πέρα από τα γυαλιά ηλίου μας (και τα πολύ διακριτικά κοσμηματάκια που ίσως να έχετε πάντα στο χέρι ή στο λαιμό σας).

Styling tip #2: Το συγκεκριμένο, αλλά και γενικά τα ολόσωμα μαγιό είναι τέλεια φορεμένα με ψηλόμεσες φούστες ή σορτσάκια, για ένα ακαταμάχητο look διακοπών.

 

Δείτε ακόμα: Το πιο καλοκαιρινό outfit (και τα σωστά αξεσουάρ)