Φτάσαμε κιόλας στο προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου! Θεέ μου, πώς περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός; Να δείτε που θα τελειώσει το καλοκαιράκι, που με τόση λαχτάρα περιμέναμε όλη τη χρονιά, και δεν θα το καταλάβουμε. Κάθε χρόνο το ίδιο δεν γίνεται; Γι’ αυτό, λοιπόν, δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο και φυσικά δεν έχουμε χρόνο για... βαρετά ρούχα!

Σας προτείνω λοιπόν αυτό το ΣΚ, ό,τι και να κάνετε, όπου κι αν είστε, να φορέσετε το πιο λαμπερό και αληθινό χαμόγελό σας και να περάσετε καλά με την παρέα σας. Επειδή όμως, όπως σας έχω ξαναπεί, τα ρούχα που φοράμε παίζουν μεγάλο ρόλο ακόμη και στην ψυχολογία μας, σας έχω τις ιδανικές λύσεις για να τραβήξετε όλα τα βλέμματα. Και όταν λέω «ιδανικές» εννοώ σούπερ φανταστικές, στυλάτες και οικονομικές, για όλα τα γούστα!

Πρόταση #1 για sexy εμφανίσεις

doukissa pink woman 1

Ένα κοντό, στενό, μονόχρωμο φόρεμα. Αυτό είναι το ιδανικό για όσες το καλοκαίρι σημαίνει «Πόδια Έξω», δηλαδή κοντά φορεματάκια και τζιν σορτσάκια. Είναι ελαστικό, κοντό και στενό όσο πρέπει, ενώ παράλληλα το συγκεκριμένο χρώμα, πέραν του ότι είναι φινετσάτο, αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το μαύρισμά σας. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί με φλατ σανδάλια μέχρι το βράδυ με ψηλές πλατφόρμες.

Extra tip: Επειδή ακριβώς είναι και κοντό και στενό, δεν πρέπει να το «φορτώσετε» με αξεσουάρ. Θυμηθείτε όσα σας έλεγα για την «Less is More» φιλοσοφία.

 

Πρόταση #2 για ρομαντικές εμφανίσεις

doukissa pink woman 2

Ένα μακρύ, αέρινο, ρομαντικό φόρεμα. Δεν υπάρχει πιο ασφαλής λύση από ένα μακρύ φόρεμα. Αυτό το ξέρετε ήδη. Το θέμα όμως είναι να βάλετε ένα φόρεμα το όποιο αποπνέει φρεσκάδα, νεανικότητα και αισιοδοξία. Είπαμε και στην αρχή άλλωστε ότι δεν έχουμε χρόνο για βαρετά ρούχα.

Extra tip: Το συγκεκριμένο φόρεμα κολακεύει όλες τις γυναίκες. Αν θέλετε ωστόσο να φαίνεται ακόμη πιο ψηλόλιγνη η σιλουέτα σας, τότε συνδυάστε το φόρεμα με ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε γήινες αποχρώσεις.

 

Πρόταση #3 για girly εμφανίσεις

doukissa pink woman 3

Αμάνικο πουκάμισο με ψηλόμεση φούστα. Εδώ μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα και να πάτε σε μια color-blocking λογική. Πρόκειται για το πιο παιχνιδιάρικο look. Μπορείτε να το φορέσετε με μια ωραία κορδέλα στα μαλλιά το πρωί, μέχρι το βράδυ. Άλλωστε το πουκάμισο από μόνο του δίνει μια πολύ stylish πινελιά στο look.

Extra tip: Επειδή ακριβώς είναι ψηλόμεση η φούστα και έχει και τα σκισίματα, θα τολμούσα να φορέσω το συγκεκριμένο σύνολο με ένα ζευγάρι δετά σανδάλια ακόμη και το βράδυ. Δεν χρειάζεται να φοράμε πάντα ψηλά τακούνια στις βραδινές μας εξόδους. Ή, μάλλον, για να το πω καλύτερα, το καλοκαίρι είναι ακόμη πιο στυλάτες οι βραδινές εμφανίσεις με φλατ παπούτσια.

Όλα τα παραπάνω looks είναι Pink Woman. Αν θέλετε να δείτε και άλλες προτάσεις μπείτε εδώ.

 

Βρείτε περισσότερες ιδέες για καλοκαιρινά looks εδώ.