Η αλήθεια είναι πως, όταν θέλω να κάνω κάποια λαμπερή εμφάνιση, συνήθως επιλέγω το χρυσό χρώμα. Λάμπει απο μονό του, είναι επιβλητικό και κλέβει όλες τις εντυπώσεις. Ποτέ όμως δεν είχα τολμήσει να επιλέξω αυτό το χρώμα για το μαγιό μου γιατί η αλήθεια είναι πως το χρυσό είναι too much για την παραλία.

Όλα αυτά μέχρι που είδα το συγκεκριμένο μαγιό, το οποίο είναι κατά βάση nude, δηλαδή στο χρώμα του δέρματος, αλλά έχει μια ανεπαίσθητη μεταλλική όψη και κάτω από τον ήλιο δείχνει κάποιες στιγμές σαν χρυσό.

doukissa nomikou nude magio

 

Είναι ολόσωμο και είναι το νέο μου αγαπημένο. Φυσικά για να το βάλετε πρέπει να είστε σούπερ μαυρισμένες για να κάνει αντίθεση. Διαφορετικά θα σας χλομιάσει. Μου αρέσει που είναι με έναν ώμο ενώ δεν έχει πολλά κοψίματα στην κοιλιά.

doukissa nomikou nude magio 2

Για να δείχνει τρομερά chic, θα πρέπει να αποφύγετε τα πολλά αξεσουάρ (ένα ρολόι είναι αρκετό) και φυσικά να φορέσετε σανδάλια και όχι πλατφόρμες. Επίσης, εάν θέλετε να το βάλετε το απογευματάκι μαζί με μια ψηλόμεση φούστα ή σορτς, τότε επιλέξτε το wet look στα μαλλιά σας και όχι μπούκλες!

 

 

Δεν είναι φανταστικό; ;-)

 

Δείτε περισσότερα τέλεια μαγιό εδώ!