Το καλοκαίρι είναι πιο εύκολο να είμαστε σέξι. Φοράμε απλώς ένα τζιν σορτσάκι και δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο (εκτός από το μαύρισμά μας). Τι γίνεται όμως τον χειμώνα;

Είμαι αντίθετη με το να φοράμε τον χειμώνα συνεχώς σκούρα χρώματα ή να περιοριζόμαστε σε ζεστά χουχουλιάρικα πουλόβερ συνδυασμένα με το αγαπημένο μας τζιν. Δεν κρύβω πως κι εγώ το κάνω συχνά, αφού είναι η πιο εύκολη και σίγουρη λύση, αλλά, από την άλλη, μου αρέσει και τον χειμώνα να αναδεικνύω τη γυναικεία πλευρά μου, όπως επίσης να φοράω χρώματα που μου αλλάζουν τη διάθεση (όπως αυτό το υπέροχο κατακόκκινο φόρεμα που σας έδειξα πριν από λίγες μέρες).

Πέτυχα λοιπόν αυτό το φανταστικό look από τη Hailey Baldwin (η οποία όλοι λένε πως είναι η νέα Gigi Hadid):

 

hailey baldwin


Πόσο τέλεια ιδέα! Ένα απλό γκρι μακό φόρεμα, συνδυασμένο με ένα παλτό και μπότες πάνω από το γόνατο σε γήινα χρώματα(εγώ θα επέλεγα εντελώς flat ή με πολύ χαμηλό και χοντρό τακούνι, για να είμαι άνετη και για να μην είναι υπερβολικό το look).

Extra tip: Για να ρίξετε λίγο τους τόνους του outfit, μπορείτε να το δοκιμάσετε με μια μακριά γκρι πλεχτή ζακέτα αντί για καμηλό παλτό. Εγώ πάντως αυτό θα κάνω :)