Ενώ λατρεύω το λευκό χρώμα, τον χειμώνα η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι σίγουρη πώς να το φορέσω. Και επειδή πρόσφατα το συζητούσα με έναν στυλίστα κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης (εκείνος επέμενε πως είναι super στυλάτο χρώμα για τον χειμώνα, αρκεί να ξέρεις πώς να το βάλεις), έψαξα στο pinterest και βρήκα μερικούς τρόπους που μπορούμε να το τολμήσουμε:

Φορώντας ένα λευκό πουλόβερ

leyko poulover


Όπως έγραφα και πριν μερικές μέρες, ο πιο εύκολος τρόπος είναι σίγουρα να διαλέξουμε ένα ωραίο, καλής ποιότητας πλεχτό, σε λευκό χρώμα. Μπορούμε να το συνδυάσουμε με το αγαπημένο μας τζιν ή με ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι και να κάνουμε τα καθημερινά μας looks πιο κομψά και αριστοκρατικά.

 

Φορώντας ένα λευκό τζιν

leyko tzin xeimwnas

Αυτή η επιλογή είναι σίγουρα πιο επικίνδυνη από την προηγούμενη. Η γνώμη μου είναι ότι οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις όπως λευκό – μαύρο δεν λειτουργούν σε αυτή την περίπτωση, εκτός κι αν σπάσουμε το look με ένα πιο ουδέτερο χρώμα, όπως το γκρι. Αν είσαι πιο τολμηρή, μπορείς να δοκιμάσεις ένα total look!

 

Φορώντας ένα λευκό πανωφόρι

leyko palto

Ένα λευκό πανωφόρι μπορεί να κάνει ένα look πολύ κλασάτο, αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε: Πρέπει το πανωφόρι να δείχνει ακριβό (αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως πρέπει να είναι όντως ακριβό!). Όπως ανέφερα και πιο πάνω, για το πουλόβερ, το να δείχνει το ρούχο καλό ποιοτικά είναι σημαντικό, καθώς το λευκό χρώμα αναδεικνύει τις ατέλειες του υφάσματος και μπορεί εύκολα να δείξει «δεύτερο».