Επιτέλους κρύο, επιτέλους χειμώνας. Επιτέλους θα στολίσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο (αύριο για την ακρίβεια), θα φορέσω τα χαχόλικα πουλόβερ (της μαμάς), το αγαπημένο μου παλτό (από τη συλλογή μου), το πιο ζεστό κασκόλ (του καλού μου, για να νιώθω συνέχεια τη μυρωδιά του πάνω μου ;-p ) και τις ολοκαίνουργιες τσάντες (από την Le Pandorine). Όλα είναι ιδιαίτερα και μοναδικά και όλα σημαίνουν κάτι για μένα. Θα μου πεις, μια τσάντα τι μπορεί να σημαίνει για εσένα; Κι όμως, όταν αυτή η τσάντα έχει τα πιο απίθανα quotes, λόγια που με εκφράζουν απόλυτα, τότε ναι, μια τσάντα μπορεί να σημαίνει πολλά.

Και ναι, όταν αναφέρομαι σε quotes πάνω σε τσάντες φαντάζομαι πως και το δικό σου μυαλό πηγαίνει στην Le Pandorine, αφού στον αντισυμβατικό κόσμο της, τα ωραία μηνύματα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

IMG 7277

 

Αυτό που μου αρέσει στη νέα συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016/2017 είναι ότι το concept της είναι βασισμένο στην mix & match λογική, με ωραίους συνδυασμούς στα υφάσματα και στα υπόλοιπα υλικά. Δηλαδή πρόκειται για απόλυτα στυλάτες τσάντες, αισιόδοξες (αφού τα quotes τους σου φτιάχνουν τη διάθεση ανά πάσα στιγμή) αλλά και πρακτικές-λειτουργικές. Τι εννοώ; Πάμε να τις γνωρίσεις και θα καταλάβεις:

Δες για παράδειγμα τη σειρά Reversible. Έχει δύο όψεις και μπορείς να επιλέξεις ποια ταιριάζει κάθε φορά καλύτερα με το look ή τη διάθεσή σου.

IMG 7315

 

le pandorine

 

Όπως και η σειρά Cover, η οποία είναι πιο απλή και σικ, αλλά μπορεί επίσης να φορεθεί με δύο τρόπους. Στη μία πλευρά αναγράφεται το quote, ενώ η άλλη καλύπτεται από πλεκτό ύφασμα ή καρό print.

doukissa le pandorine

 

IMG 7365

 

Η σειρά New York είναι πιο κοσμοπολίτικη, έχει απλές και καθαρές γραμμές δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες όπως είναι τα κρόσσια ή οι παγιέτες.

IMG 7338

 

Και βέβαια η πιο γνωστή και αγαπημένη σειρά είναι η Classic Mini, που δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τα έξυπνα quotes και τη χρήση διάφορων, ξεχωριστών υλικών.

IMG 7293

 

Όπως κατάλαβες, η Le Pandorine έχει πιάσει το νόημα και μιλάει ξεκάθαρα και άμεσα για την πολυπλοκότητα, τη μοναδικότητα και το μεγαλείο του γυναικείου σύμπαντος. Θα τολμούσα να πω πως αποτελεί τον εκπρόσωπο «των μυστικών που δεν αποκαλύπτουν οι γυναίκες». Και εμείς οι γυναίκες έχουμε πολλά μυστικά, έτσι δεν είναι;

Και τώρα, αυτό που υποσχέθηκα και στον τίτλο: Ο διαγωνισμός με δώρο αυτή τη σούπερ φανταστική τσάντα! Δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή τώρα :)

 IMG 7302

 

UPDATE - Νικήτρια διαγωνισμού: ΗΡΩ ΛΕΓΑΤΟΥ

 

 

 

Και μην ξεχάσεις να κάνεις Like στη σελίδα της Le Pandorine Greece στο Facebook για να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία νέα του brand και για πρωτότυπες ιδέες για να αναβαθμίσεις το στυλ σου! https://www.facebook.com/LePandorineGreece

Κεντρική Διάθεση: Motiva Fashion, 210 7239974, www.motiva-fashion.com