Συνήθως, όταν αναφερόμαστε σε ένα sexy outfit, το μυαλό μας πηγαίνει σε ένα στενό ή κοντό ή και στενό και κοντό φόρεμα, σωστά; Κι όμως, έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο sexy είναι ένα μαύρο σακάκι;

 

dutchesss collection

 

Το συγκεκριμένο oversized μαύρο σακάκι είναι από τη νέα μου συλλογή Dutchesss Collection - The Christmas Edition και είναι από τα αγαπημένα μου! Μπορείς να το φορέσεις για μια άκρως sexy εμφάνιση με αυτό το βελούδινο κορμάκι το οποίο είναι επίσης από τη νέα μου συλλογή, ένα ιδιαίτερο καλσόν όπως το συγκεκριμένο που είναι πουά και φυσικά με τις αγαπημένες μου δετές μαύρες γόβες που μάντεψε! Είναι και αυτές από τη νέα μου συλλογή! (Αν και ξέρω ότι έχουν ήδη εξαντληθεί σε πολλά μαγαζιά! WOW! Σας ευχαριστώ παααάρα πολύ!)

Βέβαια, άλλο η φωτογράφιση και άλλο η πραγματική ζωή. Προφανώς δεν θα το φορέσεις έτσι ανοιχτό όταν βγεις έξω. Θα πρέπει οπωσδήποτε να το κουμπώσεις και αν θέλεις μπορείς να βάλεις μια ζώνη στη μέση.

Αν από την άλλη δεν είσαι τόσο τολμηρή, μπορείς να φορέσεις μια μαύρη μίνι φούστα από μέσα ή ένα σορτς! Και αν θέλεις να κάνεις μια ακόμη πιο chic and stylish εμφάνιση, βάλε το συγκεκριμένο σακάκι με ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι καμπάνα!