Αν θέλεις να κάνεις μία πιο stylish και προχωρημένη εμφάνιση, όμως φοβάσαι την παγίδα της υπερβολής, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσεις σε ένα ναι μεν μοντέρνο αλλά μαυρόασπρο look.

Σου έχω μιλήσει για το total black αλλά και το total white look -τα λατρεύω και τα δυο εξίσου- δεν σου έχω πει όμως για την μαγεία ενός black & white outfit.

 

doukissa ola

 

Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία, χθες επέλεξα να φορέσω στο ΟΛΑ ξεκόλλα, μαζί με την βοήθεια του στυλίστα Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, ένα δυναμικό, μοντέρνο, ροκ και αρκετά στυλάτο outfit. Λευκό τοπ από δαντέλα, μαύρο δερμάτινο παντελόνι, μεγάλη ζώνη στη μέση και μαύρα ankle boots! Φανταστικό look. Και ενώ υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να φαινόταν ΥΠΕΡ-στυλάτο -με την έννοια της υπερβολής- στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ΥΠΕΡ-στυλάτο -με την έννοια του supewow!
Aυτό που εννοώ είναι πως το μαύρο και το άσπρο είναι χρώματα που από τη μία κρατούν την ισορροπία, ενώ από την άλλη απογειώνουν το στυλ σου! Γιατί αν το συγκεκριμένο look ήταν σε κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο ή μοβ, σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα ήταν τόσο chic... and fantastic!

 

Οι λεπτομέρειες του outfit:

Μπλούζα απο δαντέλα: Jonathan Simkhai
Δερμάτινο παντελόνι: Dutchesss collection
Ζώνη: Balmain
Ankle boots: kendall+kylie