Δεν μπορείς να πεις, είμαι συνεπέστατη στην υπόσχεση που σου έχω δώσει. Καθημερινά σου δείχνω ωραίες προτάσεις για τις ημέρες των γιορτών, προσπαθώντας να καλύψω όλα τα γούστα!

Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να σου δείξω πως πολύ εύκολα μπορείς να καταστρέψεις ένα κατά τα άλλα υπέροχο outfit!

Θυμάσαι που σου έγραψα πρόσφατα για αυτό το υπέροχο μικρό μαύρο και βελούδινο φόρεμα, σωστά...;

 

dutchesss collection velvet dress

 

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι Pink Woman και είναι η ιδανική επιλογή για τα Χριστούγεννα όπως σου είχα πει πριν από λίγες μέρες! ΑΛΛΑ! Δεν σου είχα πει ένα τραγικό στυλιστικό λάθος που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία!

Δεν πρέπει να φορέσεις καλσόν.

Ξέρω, ότι έχει κρύο, ξέρω ότι μπορεί να είσαι υπερβολικά κρυουλιάρα όπως κι εγώ. Όμως, να ξέρεις πως έτσι και βάλεις ένα μαύρο οπάκ καλσόν με το συγκεκριμένο φόρεμα, τότε θα κρύψεις όλη τη χάρη του και θα σε σκοτεινιάσει... Αν από την άλλη θέλεις να βάλεις ένα απλό καλσόν στο χρώμα του δέρματος, θα σου πω ένα τεράστιο ΟΧΙ χωρίς καν να σου πω το γιατί. Είναι «παλιακό» και καθόλου σικ.

Τώρα, αν θέλεις να βάλεις κάποιο καλσόν οπωσδήποτε, τότε θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις ένα διχτυωτό (που είναι επίσης hot trend) ή κάποιο με ωραία και περίεργα σχέδια! Υπάρχουν πολλά στην αγορά.

Βέβαια, οι φανατικές θαυμάστριες τη Carrie Bradshaw από το Sex and The City θα έχετε παρατηρήσει πως όσο κρύο και να έχει, εκείνη δεν φοράει (σχεδόν) ποτέ καλσόν ;-)

Άλλωστε όλα τα καλέσματα γίνονται σε εσωτερικούς χώρους (φαντάζομαι, Χαχα) οπότε δεν θα έχει τόσο κρύο. Με ένα ζεστό παλτό από πάνω λοιπόν -ή με ένα leather jacket για τις πιο θαρραλέες και τις λιγότερο κρυουλιάρες- θα είσαι μια χαρά!