Να σου εξομολογηθώ κάτι; Το ότι ήρθαν τόσο γρήγορα τα Χριστούγεννα σχεδόν με τρομάζει, γιατί τόσο γρήγορα θα φύγουν κιόλας. Πφφφ. Γι' αυτό η μόνη μου έννοια αυτές τις ημέρες είναι να χαίρομαι και να απολαμβάνω την κάθε στιγμή, να μην γκρινιάζω και να περνάω όμορφα. Με λίγα λόγια, να έχω πραγματικά καλή διάθεση. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που το πνεύμα των Χριστουγέννων μου φέρνει μια γλυκιά μελαγχολία. Γλυκιά μεν, μελαγχολία δε.

Είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνεις ακριβώς τι εννοώ, γι' αυτό λοιπόν σου προτείνω αυτές τις μέρες να φορέσεις το πιο μεγάλο σου και αληθινό χαμόγελο, μαζί με ένα κατακόκκινο φόρεμα. Δεν καταλαβαίνεις πόσο όμορφα θα νιώσεις εσύ αλλά και οι γύρω σου ;-)

 

doukissa nomikou kokkino forema ola 2

 

Το συγκεκριμένο κόκκινο φόρεμα που φόρεσα στο χθεσινό ΟΛΑ ξεκόλλα είναι η καλύτερη επιλογή για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν για εσένα που θέλεις να είσαι σέξι, γοητευτική και εντυπωσιακή!

 

doukissa nomikou kokkino forema ola 3

 

Είναι με έναν ώμο, έχει σκίσιμο στο πόδι και το μήκος του είναι ακριβώς μέχρι τον αστράγαλο, πράγμα που από τη μία είναι hot trend και από την άλλη βολεύει απίστευτα για το πάρτι και τον χορό. Γιατί για φαντάσου να βάλεις κάποιο μάξι φόρεμα -με ουρά ή χωρίς- που σέρνεται στο πάτωμα; Πώς θα χορεύεις χωρίς να το πατάς;

 

doukissa nomikou kokkino forema ola 4

 

Beauty tip: Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις κόκκινο κραγιόν με ένα κόκκινο φόρεμα. Σίγουρα είναι εντυπωσιακό, αλλά αν δεν θέλεις να βάλεις έντονο κραγιόν γιατί προτιμάς να τονίσεις τα μάτια σου -όπως εγώ- τότε... τόνισε τα μάτια σου! Μην κάνεις τίποτα που δεν σου αρέσει ή δεν σου πάει! Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να λάμψεις!

 

doukissa nomikou kokkino forema ola 1

 

Οι λεπτομέρειες του look:
Φόρεμα - Nash by Natasha Avloniti
Πέδιλα - Pink Woman