Το σικάτο ντύσιμο βρίσκεται στις λεπτομέρειες, «χτίζεται» από μικρές, καθημερινές συνήθειες και δεν βασίζεται απαραίτητα σε μια πανάκριβη γκαρνταρόμπα.

Ποια είναι, όμως, τα πράγματα που κάνουν οι στυλάτες γυναίκες κάθε μέρα; Δες τα όλα παρακάτω:

1. Δεν αφήνουν σχεδόν ποτέ την επιλογή του outfit τους για την τελευταία στιγμή.

2. Ξέρουν πόσο σημαντικό είναι να φοράς τα σωστά εσώρουχα. Είναι το Α και το Ω για να αισθάνεται μια γυναίκα σίγουρη για τον εαυτό της.

3. Κάνουν... έρευνα! Πώς; Είτε ακολουθούν stylish λογαριασμούς στο Instagram, είτε χαζεύουν στο Pinterest, είτε σερφάρουν σε διάφορα fashion blogs και ιστοσελίδες για να αναζητήσουν έμπνευση για το επόμενό τους outfit.

 

HNCK0906

 

4. Ντύνονται πάντα ανάλογα με την περίσταση και δεν κάνουν υπερβολές. Για παράδειγμα, ποτέ δεν θα δεις μια chic fashionista με έντονο μακιγιάζ και 12ποντα ψηλοτάκουνα στις 9 το πρωί.

5. Βασίζουν το look τους σε ένα κομμάτι κάθε φορά. Μπορεί να είναι ένα εντυπωσιακό παπούτσι, ένα ιδιαίτερο κόσμημα ή ένα statement παλτό.

6. Η ντουλάπα τους είναι ΠΑΝΤΑ τακτοποιημένη και συνήθως είναι χωρισμένη είτε χρωματικά, είτε ανά πρωινά και βραδινά κομμάτια.

 

untitled 1 800

 

7. Ακολουθούν τον κανόνα των 10 δευτερολέπτων: Για να είναι σίγουρες πως ένα outfit τους αρέσει, κοιτούν τον εαυτό τους με αυτό στον καθρέφτη και μετρούν ως το δέκα.

8. Και τέλος, έχουν το δικό τους προσωπικό στυλ. Δεν επηρεάζονται από τις εκάστοτε τάσεις της μόδας σαν fashion victims, αλλά προσαρμόζουν τα trends στα δικά τους μέτρα.