Κάθε γυναίκα την κολακεύουν διαφορετικά ρούχα, ανάλογα με τον σωματότυπό της (πχ «μήλο» ή «αχλάδι»). Υπάρχει όμως ένα παντελόνι, που μάλιστα είναι τεράστια τάση, το οποίο κολακεύει όλες τις γυναίκες, όπως κι αν είναι το σώμα τους. Και δεν είναι άλλο από τη γνωστή ως ζιπ κιλότ (zip-culotte).

Ψηλόμεση, φαρδιά και κοντή μέχρι τον αστράγαλο (ή λίγο πιο ψηλά), καλύπτει όλα τα «προβληματικά» σημεία, πχ πόδια- περιφέρεια ή μέση-κοιλιά και, ενώ είναι άνετη, είναι παράλληλα πολύ θηλυκή.

Πώς να τη φορέσεις:

Αν έχεις αδύνατη γάμπα και αστράγαλο, προτίμησε την αρκετά κοντή εκδοχή της και φόρεσέ τη με ένα εντυπωσιακό παπούτσι με δεσίματα. Αν πάλι έχεις λίγο πιο παχουλή γάμπα, προτίμησε μια ζιπ κιλότ που να φτάνει μέχρι τον αστράγαλο και φόρεσέ τη με ένα παπούτσι που είτε να καλύπτει αρκετά το πόδι, είτε να είναι πολύ μίνιμαλ (πχ μια nude γόβα με 8 περίπου εκατοστά τακούνι- αλλά όχι ψηλότερο!) ώστε να κολακεύει εκείνο το σημείο του ποδιού. Μπορείς επίσης να το φορέσεις με μεσαίου μήκους block heels (δηλαδή παπούτσια με χοντρό τακούνι).

Ό,τι σώμα κι αν έχεις (εκτός κι αν έχεις αρκετά κοντά πόδια) μπορείς για τις καθημερινές εμφανίσεις σου να τη φορέσεις με λευκά sneakers, όπως στη φωτογραφία!
Από πάνω, φόρεσε ένα σχετικά στενό μπλουζάκι ή και crop top αν έχεις αδύνατη μέση. Διαφορετικά, προτίμησε ένα t-shirt - το οποίο θα βάλεις οπωσδήποτε μέσα από τη ζιπ κιλότ. Για πανωφόρι, προτίμησε ένα κοντό biker jacket!