Η Άνοιξη επιτέλους μπήκε, όμως δεν είναι ακόμη η εποχή για να βγεις έξω φορώντας μόνο το αγαπημένο σου boho φόρεμα. Ποιο είναι, λοιπόν, το style tip των fashion insiders που θα σου λύσει τα χέρια τις πρώτες ζεστές μέρες της νέας σεζόν;

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τη μετάβασή σου από τον Χειμώνα στην Άνοιξη δεν είναι άλλος από το layering! Γιατί; Γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα outfit που θα σε κρατήσει ζεστή και, αν στη συνέχεια του 24ώρου ανέβει η θερμοκρασία, μπορείς πάντα να αφαιρέσεις ένα ή ακόμη και περισσότερα κομμάτια από το look σου.

 

ef7d0589a1e9b55207915b3f801dd178

 

Layering Tips:

- Κάνε αναπάντεχους συνδυασμούς: Μια καλή ιδέα είναι να φορέσεις το αγαπημένο σου πλεκτό πουλόβερ, πάνω από ένα μάξι φόρεμα.

- Παίξε σωστά με τις αναλογίες: Για να μην προσθέσεις όγκο στο look σου, φρόντισε όταν κάνεις το layering στο πάνω μέρος του outfit σου, το κάτω μέρος του να αποτελείται από ένα εφαρμοστό κομμάτι(όπως μια pencil φούστα ή ένα skinny τζιν παντελόνι).

- Πρόσθεσε στο outfit σου μια ζώνη, για να τονίσεις τη μέση σου και για να το κάνεις να δείχνει πιο θηλυκό.

- Αν, τέλος, το layering σου φαίνεται δύσκολο ή εκκεντρικό, μπορείς πάντα να επιλέξεις τη safe λύση, εμπριμέ πουκάμισο μέσα από λεπτό πλεκτό πουλόβερ.

 

Και μερικές ιδέες για το επόμενό σου σύνολο:

Άνοιξιάτικο στυλ: Το no. 1 τρικ για κατακτήσεις το μεταβατικό ντύσιμο!

Διάβασε επίσης: Τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνεις στο ντύσιμό σου και πώς να τα διορθώσεις