"Do Good and Good will come to you". 

LP1 9747

Αυτό είναι ένα μότο που με εκφράζει απόλυτα. Από μικρή μου έχουν διδάξει οι γονείς μου πως το καλό πάντα επιστρέφεται. Δεν με νοιάζει ποτέ τι κάνουν οι γύρω μου, δεν με νοιάζει η κακία που μπορεί να επικρατεί ορισμένες φορές, με νοιάζουν μόνο τα χαμόγελα που βλέπω στους δικούς μου ανθρώπους, η αγάπη, η ελπίδα και η αισιοδοξία. Όλα αυτά τα έντονα συναισθήματα χαράς μου δημιουργήθηκαν όταν κράτησα ... τη συγκεκριμένη τσάντα! Οι αντιθέσεις των χρωμάτων και ο συνδυασμός των υλικών που χρησιμοποιούνται, την κάνουν ιδιαίτερη αλλά ταυτόχρονα ιδανική για να δώσει το boho chic στοιχείο στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. 

LP1 9764

Ε ναι, όπως κατάλαβες ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για τις αγαπημένες τσάντες Le Pandorine που ξεχωρίζουν πάντα λόγω των διασκεδαστικών quotes τους που ενσωματόνται με έξυπνο τρόπο στα σχέδια - και που σου φτιάχνουν το κέφι μέσα σε ένα λεπτό. 

Η τάση φέτος θέλει έντονα χρώματα και χαρούμενα σχέδια. Για παράδειγμα, αυτή η μπλε τσάντα που σου ...χαμογελάει είναι ότι πρέπει για τις καθημερινές σου βόλτες. Φόρεσε την με ό,τι ρούχα θέλεις ή ακόμη και με ένα total black outfit και άφησε την να πρωταγωνιστήσει. Μαζί με το χαμόγελο σου.

LP1 9497

Και μιας που είμαστε σε αυτή την διάθεση, τι θα έλεγες για μία τσάντα γεμάτη πολύχρωμες πεταλούδες; Δεν υπάρχει περίπτωση να την κρατήσεις και να μην νιώσεις αυτομάτως πως βρίσκεσαι σε κάποιον επίγειο παράδεισο. Είναι ευρύχωρη τσάντα και μπορείς να χωρέσεις κυριολεκτικά τα πάντα. 

LP1 9562

Από την άλλη, αν προτιμάς τις πιο μικρές τσάντες τότε η λύση είναι αυτά τα μικρά τσαντάκια τα οποία μπορείς να τα κρεμάσεις στον ώμο σου, να τα περάσεις χιαστί ή να τα κρατήσεις ως clutch. Βγαίνουν σε διάφορα χρώματα και φυσικά τα έξυπνα μηνύματα δεν λείπουν ποτέ. "You are a bad idea, but i like bad ideas!"

Η λεπτομέρεια που ξεχώρισα; Τα μικρά διακοσμητικά τρουκς – που είναι παντού φέτος – και τις κάνουν ακόμη πιο χαριτωμσου﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽τικμκαλοκαιρινδαστικένες!

LP1 9774

Τέλος, αν θέλεις ένα πιο μακρόστενο και σουπερ στυλάτο clutch, τότε μπορείς να κρατήσεις το συγκεκριμένο - που μάλιστα φοριέται όλες τις ώρες! Έχει ιδιαίτερο print και ακολουθεί την mix and match λογική που λατρεύω!

LP1 9584

LP1 9663

Όπως είδες, φέτος το καλοκαίρι πρέπει να τολμήσεις να κρατήσεις μία τσάντα ιδιαίτερη, μοναδική, μία τσάντα Le Pandorine με μηνύματα που σε αντιπροσωπεύουν, για να δείξεις στους άλλους την έντονη προσωπικότητα σου χωρίς όμως να χρειαστεί εσύ να πεις κουβέντα! Θα τα έχει πει όλα η τσάντα σου! 

Και επειδή ξέρω πως αυτή τη στιγμή σε έχω ξεσηκώσει, αποφάσισα να σου κάνω δώρο την τσάντα με το χαμόγελο για να χαμογελάς κι εσύ συνέχεια!

LP1 9519

Και μην ξεχάσετε να κάνεις LIKE στη σελίδα της Le Pandorine Greece στο Facebook, γιατί εκεί βρίσκεται όλη η έμπνευση αλλά και τα τελευταία νέα του brand!

Follow the link à https://www.facebook.com/LePandorineGreece

ollow the link -->llow :e  ευταια

                                                                                              

Κεντρική Διάθεση: MOTIVA FASHION

ΤΗΛ.: 210 7239974 EMAIL: info@motiva-fashion.com

www.motiva-fashion.com

 

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ! ΝΙΚΗΤΡΙA: ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ