Αυτές τις ημέρες με έχει πιάσει μια γλυκιά νοσταλγία. Μα πραγματικά πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός; Πόσες στιγμές έχουμε ζήσει στο 100% και πόσες τις έχουμε αφήσει απλά να περάσουν και να χαθούν... Όλοι μας δυστυχώς το κάνουμε αυτό. Τρέχουμε συνεχώς για να τα προλάβουμε όλα και στο τέλος δεν προλαβαίνουμε ...να ζήσουμε. Να απολαύσουμε την κάθε στιγμή.

Κάνοντας τον απολογισμό μου λοιπόν πήρα μία σημαντική απόφαση: Δεν θα αφήνω τον χρόνο να περνάει έτσι, θα ζω το κάθε λεπτό. Γιατί είναι μοναδικό. Γιατί δεν ξαναγυρίζει.

Βλέπεις, ο χρόνος έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Αλλά εμείς, έτσι όπως είναι οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας, «δεν έχουμε χρόνο για τίποτα». Ή μάλλον, δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε αυτά που μας ευχαριστούν. Λάθος. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Πρέπει να τα καταφέρουμε. Θα τα καταφέρουμε.

Πώς;

Για αρχή, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βάζουμε πρόγραμμα και να έχουμε καλή αίσθηση του χρόνου. Εγώ για παράδειγμα δεν πάω πουθενά χωρίς το -αναλυτικό- ημερολόγιό μου (γράφω ακριβώς όσα έχω να κάνω μέσα στην ημέρα) αλλά και το Jcou ρολόι μου. Είναι κομψό, είναι στυλάτο, είναι πανέμορφο, είναι και αδιάβροχο για να μπορώ να το φοράω κανονικότατα και το καλοκαίρι. Δεν το βγάζω ποτέ, θέλω να μου υπενθυμίζει πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος, οι στιγμές που περνούν. Μάλιστα έχουν βγει δύο νέες υπέροχες συλλογές που με έχουν ενθουσιάσει:

 

IMG 4002

-Η συλλογή Queen's Mid: Η μεγάλη επιτυχία που χάραξε το ρολόι Queen's συνεχίζεται, αλλά σε διάσταση μικρότερη των 34mm. Μια διαχρονική συλλογή που απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα που την εκφράζει το luxury casual στυλ. Αποτελείται από 6 ρολόγια με κάσα διαμέτρου 34mm σε μεταλλικό χρώμα αλλά και στις αποχρώσεις του ροζ ή του κίτρινου χρυσού, με μπρασελέ. Είναι αδιάβροχα ως τα 100m.

 

IMG 3995


-Η συλλογή Southcoast II: Είναι μια σπορ συλλογή με θηλυκές πινελιές που
θα γίνει το απόλυτο καλοκαιρινό trend αφού μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα, είτε στη θάλασσα, είτε στη βραδινή βόλτα. Αποτελείται από 5 χρονογράφους με κάσα διαμέτρου 40mm, έχει λουράκια από σιλικόνη σε διάφορα χρώματα. Είναι αδιάβροχα ως τα 100m.

Ένα Jcou ρολόι επομένως είναι το καλύτερο αλλά και το πιο απαραίτητο καλοκαιρινό -και όχι μόνο- αξεσουάρ. Η εξαιρετική ποιότητά του, το μοναδικό στυλ του αλλά και η τέλεια τιμή του θα σε κάνουν να το ερωτευτείς με την πρώτη ματιά. Στο υπόσχομαι ;-)

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα, ακολούθησε τα JCou στο Facebook και το Instagram ή μπες στο www.jcouwatches.com

 

IMG 4006