Γράφοντας χθες για τις εμφανίσεις στα φετινά Mad Video Music Awards, θυμήθηκα... και τις δικές μου, και είπα λοιπόν, για να μην κάνω την έξυπνη μόνο με τους άλλους, να «κρίνω» και τα δικά μου looks προηγούμενων ετών στο κόκκινο χαλί των βραβείων!

Έχουμε και λέμε:

 

Mad Awards 2014:

doukissa nomikou mad video music awards 2014

Ίσως η αγαπημένη μου εμφάνιση από τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Το φόρεμα Dolce & Gabbana μου αρέσει -ακόμα- πολύ, όπως και το τέλειο χτένισμα αλά Σαρλίζ Θέρον που έκανε ο Βασίλης Μπουλούμπασης αλλά και το σούπερ καλοκαιρινό μακιγιάζ της Βάσως Νακοπούλου. Δεν θα άλλαζα τίποτα από εκείνη την εμφάνιση, αλλά αν ξαναφορούσα σήμερα αυτό το φόρεμα, ίσως να το άφηνα να «πρωταγωνιστήσει», πιάνοντας τα μαλλιά μου σε ένα απλό ponytail, βάζοντας ένα λίγο πιο «άχρωμο» κραγιόν και αφαιρώντας τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Ή και όχι :p

 

Mad Awards 2013:

doukissa nomikou mad video music awards 2013

Τα συγκεκριμένα βραβεία είναι η τέλεια ευκαιρία για πειραματισμούς (προχθές, τις εντυπώσεις έκλεψε η Ελένη Φουρέιρα με το αγορέ μαλλί της!) και αυτό ακριβώς είχε κάνει ο Δημήτρης Γιαννέτος πάνω μου το 2013, με αυτές τις ψεύτικες αφέλειες. Πάντως ήταν μια ευκαιρία να αποφασίσω ότι ΔΕΝ θα τολμήσω το συγκεκριμένο κούρεμα ποτέ στ’ αλήθεια! Ήμουν πραγματικά «μια άλλη» – δεν με αναγνώριζε κανείς από όσους περνούσαν δίπλα μου. Όσο για το outfit, δεν ξέρω αν θα ξαναφορούσα αυτό το μήκος φούστας στα συγκεκριμένα άκρως νεανικά βραβεία.

 

Mad Awards 2012:

doukissa nomikou mad video music awards 2012

Θα κρατούσα το κεφάλι ίδιο -ο Πάνος Καλλίτσης είχε κάνει πολύ ωραίο μακιγιάζ και ένα εντυπωσιακό wet hair look- και εξακολουθεί να μου αρέσει το ασύμμετρο κόψιμο του φορέματος, αλλά σίγουρα θα φορούσα ένα άλλο ζευγάρι παπούτσια (μάλλον nude ή σε έντονο χρώμα που να κάνει αντίθεση με το φόρεμα). Επίσης, θα προτιμούσα ένα πιο funky τσαντάκι. Βέβαια, θυμάμαι ότι τα χρυσά clutch bags ήταν πολύ στη μόδα τότε.

 

Mad Awards 2011:

doukissa nomikou mad video music awards 2011

Ωχ, θεέ μου. Πόσο αλλάζουν τα γούστα μας και οι τάσεις με τα χρόνια; Από τη συγκεκριμένη εμφάνιση θα άλλαζα αρκετά πράγματα - σίγουρα τα παπούτσια και το μακιγιάζ! Θα επέλεγα κάτι αρκετά πιο ελαφρύ και ίσως να έβαφα τα νύχια μου σε ένα ροκ σκούρο χρώμα αντί για κόκκινα. Θα άλλαζα επίσης τα πολύ λεπτά φρύδια, νομίζω ότι αλλοιώνουν όλο το πρόσωπο! Τέλος, θα έβαζα μαύρα πέδιλα για να ταιριάζουν με την τσάντα, αλλιώς θα άλλαζα και την τσάντα!