Το παν στα ρούχα αλλά και τα παπούτσια που φοράς είναι να σε κολακεύουν. Δεν είναι πάντα εύκολο να βρούμε τέτοια κομμάτια, ούτε και να καταλάβουμε τι πρέπει να βάλουμε για να κρύψουμε τα αδύνατά μας σημεία και να αναδείξουμε τα δυνατά μας.

Μέσα από αυτή τη δουλειά λοιπόν, έχω μάθει αρκετά κόλπα και, όσο περνάει ο καιρός, μαθαίνω κι άλλα. Το τελευταίο κόλπο που ανακάλυψα θα το λατρέψεις! Βασικά το έχεις λατρέψει ήδη χωρίς να το έχεις καταλάβει! ;-p

Θυμάσαι το look μου την Παρασκευή στο «So you think you can dance», σωστά;

 

 

Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία ήταν άπειρα. Θέλω λοιπόν αφενός να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα τόσο υπέροχα σχόλια και, αφετέρου, να απαντήσω σε όσους σχολίαζαν πόσο κολακευτικό ήταν το συγκεκριμένο look για τα πόδια μου, πως όλο το μυστικό βρίσκεται στα ...διάφανα παπούτσια!

Αν έχεις παρατηρήσει, τα παπούτσια με λίγες διαφάνειες ή ακόμη και τα εντελώς διάφανα, είναι τεράστια τάση στο εξωτερικό αλλά σιγά σιγά και στην Ελλάδα! Πέραν του ότι είναι διαφορετικά, έχουν το ατού ότι δεν «κόβουν» το πόδι και το κάνουν αυτομάτως να φαίνεται πιο μακρύ.

Extra tip: Για να είσαι σίγουρη πως θα πετύχεις αυτό το εφέ, θα πρέπει να διαλέξεις να πάρεις σίγουρα πέδιλα με διάφανη μπαρέτα. Εκεί βρίσκεται όλο το μυστικό ;-)

*Τα συγκεκριμένα πέδιλα είναι Mark Milan.