Πριν από 4 χρόνια έγινα νονά για πρώτη φορά, βαφτίζοντας τον Τιμόθεο, τον κούκλο γιο της φίλης μου της Γιώτας. Θυμάμαι ότι τότε είχα προβληματιστεί αρκετά σχετικά με το τι πρέπει να βάλω στο μυστήριο. Και επειδή κι εσείς με ρωτάτε συχνά για τέτοια θέματα (με πιο πρόσφατο παράδειγμα μια αναγνώστρια του Dutchesss Daily που μάλιστα είναι συνονόματη με τη μαμά του μικρού Τιμόθεου, η οποία μου έστειλε και φωτογραφίες με το look που σκέφτεται να βάλει – Γιώτα μου, είναι υπέροχο! Δεν θα άλλαζα τίποτα και μάλλον θα προτιμούσα τα μπλε παπούτσια), σκέφτηκα να γράψω μερικά στυλιστικά tips για αυτή την τόσο ιδιαίτερη περίσταση.

Εγώ τελικά προτίμησα ένα σιελ φόρεμα (καθότι αγοράκι το τιμώμενο πρόσωπο) της Σήλιας Κριθαριώτη, το οποίο συνδύασα με ένα ζευγάρι λευκές γόβες.

 

doukissa nomikou nona forema

 

Να λοιπόν μερικά tips:

-Γενικά, νομίζω ότι ο μόνος κανόνας είναι να βάλεις κάτι κομψό και σίγουρα ΟΧΙ κάτι σέξι.

-Τα παλ χρώματα είναι ιδανικά, όπως επίσης και το λευκό (θα πρέπει όμως να προσέξεις να μη... θυμίζεις νύφη – θυμήσου το φόρεμα που σου είχα δείξει πρόσφατα!). 

-Μια πολύ ωραία επιλογή είναι επίσης το φλοράλ. Είναι ένα πολύ κομψό και ρομαντικό print.

-Μη βάλεις κάτι «υπερπαραγωγή». Ο σκοπός είναι να είσαι απλή και όμορφη.

-Πιάσε τα μαλλιά σου πάνω, ιδανικά σε ένα χαλαρό σινιόν, γιατί είτε είσαι μαμά είτε νονά, είναι σίγουρο πως το μωράκι δεν θα τα αφήσει σε ησυχία! Μια φανταστική ιδέα είναι αυτός ο σούπερ στυλάτος πλεχτός κότσος, που μπορείς να κάνεις ακόμα και μόνη σου!