Μενταγιόν, αλυσιδάκια, τσόκερ, πολύχρωμα κρεμαστά και κοσμήματα από κοχύλια ή ακόμα και μαντήλια μπορούν να μπουν στο παιχνίδι του layering στον λαιμό σου και να απογειώσουν το στυλ σου.

Δες 6 τρόπους να το κάνεις!

 

#1: Classic double

1 Classic double 3

Η πιο εύκολη εναλλακτική: Απλώς βάλε δύο αλυσιδάκια του ίδιου χρώματος. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το ένα να είναι αρκετά πιο κοντό από το άλλο (ίσως ένα μενταγιόν).

 

#2: Holiday Freestyle

2 Holiday Freestyle 3

Έχεις ήδη ένα-δυο κοσμήματα στον λαιμό σου (αυτά που φοράς όλη τη χρονιά), αλλά είσαι διακοπές και βρήκες ένα υπέροχο χειροποίητο κομμάτι με πολύχρωμα σχέδια κι άλλο ένα με μικρά κοχυλάκια ή χάντρες; Κανένα πρόβλημα! Απλώς συνδύασέ τα όλα μαζί! Πηγαίνουν υπέροχα με τη χαλαρή διάθεση των διακοπών σου.

 

#3: Μενταγιόν

3 medallion 1

Δύο ή και περισσότερα μενταγιόν, φορεμένα μαζί. Προτίμησε χρυσά μενταγιόν και διάλεξε ιδιαίτερα σχέδια, όχι όμως υπερβολικά ογκώδη. Αν είσαι τολμηρή, μπορείς να τα συνδυάσεις και με σκουλαρίκια κρίκους.

 

#4: Με ένα τσόκερ

4 choker 2

Ένα τσόκερ κάνει πάντα το look πιο σέξι. Δεν έχεις παρά να προσθέσεις ένα, δύο ή και περισσότερα αλυσιδάκια ή μενταγιόν, σε διαφορετικά μήκη.

 

#5: Με ένα body chain

5 bodychain 3

Ακόμα πιο σέξι και από το τσόκερ, το body chain είναι το τέλειο κομμάτι για bohemian καλοκαιρινά looks.

 

#6: Με ένα μαντήλι στον λαιμό

6 scarf layering 4

Το μαντήλι στον λαιμό είναι πάντα καλή ιδέα. Συνδυασμένο με layering από λεπτεπίλεπτα κοσμήματα θα δώσει μια πιο ανάλαφρη διάθεση στο look σου.

 

Δες περισσότερες φωτογραφίες στη photo gallery!

6 τρόποι να κάνεις layering με κοσμήματα στον λαιμό σου σαν να είσαι στυλίστρια