Ξυπνάς το πρωί, ανοίγεις την ντουλάπα σου, φοράς το μαγιό σου και πηγαίνεις στην παραλία. Τόσο απλά. Ή μήπως όχι; Μήπως δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα στην εμφάνισή σου για ένα απλό μπάνιο στην παραλία απ’ ό,τι πρέπει; Χαλάρωσε λοιπόν, και υιοθέτησε ένα πιο cool και ανεπιτήδευτο στυλ.

Συγκεκριμένα, δες σε τι λέμε «ναι» και σε τι λέμε «όχι»!

ΝΑΙ:

Στα τζιν σορτσάκια και τα απλά λευκά T-shirt. Το συγκεκριμένο Tshirt που φοράω είναι δικό του. Μπορείς να φορέσεις κι εσύ ένα oversized Tshirt και αν θες μπορείς απλώς να το δέσεις στη μέση.
Στα λεπτεπίλεπτα αξεσουάρ, όπως μικρά τσόκερ -τα οποία βγάζεις όταν κάνεις ηλιοθεραπεία. Προσωπικά, δεν φοράω ποτέ κάτι ακριβό στην παραλία.
Στο αδιάβροχο ρολόι. Αν και, μεταξύ μας, στην παραλία είναι ωραίο να χάνεις την αίσθηση του χρόνου.
Στις σαγιονάρες. Βέβαια εγώ συνήθως κυκλοφορώ ξυπόλυτη ;-)
Στα μαγιό που σε κολακεύουν. Μην κοιτάς τη μόδα, δες τι ταιριάζει σε εσένα.

 

doukissa nomikou paralia mykonos 2

 

ΟΧΙ:

Στα μαλλιά κομμωτηρίου. Κορίτσια, δεν χρειάζονται οι μπούκλες και η λακ στην παραλία. Έτσι κι αλλιώς θα βουτήξεις το κεφάλι σου. Τι; Όχι; Πφφφ.
Στο μακιγιάζ. Μα γιατί να βαφτείς αφού θα κάνεις βουτιές; Άσε το δέρμα σου να αναπνεύσει. Βγάλε τη «μάσκα» και άσε την αληθινή σου ομορφιά να πρωταγωνιστήσει.
Στα τακούνια. Είναι αστείο να βλέπεις κορίτσια να προσπαθούν να ισορροπούν πάνω σε πλατφόρμες στην αμμουδιά. Άσε που είναι επικίνδυνο να σου γυρίσει κανένας αστράγαλος.
Στα υπερβολικά ντυσίματα. Ωραία τα καφτάνια, τα καπέλα, τα μεγάλα γυαλιά, τα αξεσουάρ... Εάν τα βάλεις όμως όλα μαζί μήπως το αποτέλεσμα θα είναι κάπως too much;
Στα ακριβά κοσμήματα. Σκέψου απλά πόσο εύκολο είναι να τα χάσεις στη θάλασσα. Ή να στα κλέψουν.