Πώς θα καταφέρεις να είσαι όχι μόνο ζεστή αλλά και στυλάτη τη νέα σεζόν; 5 είναι τα trends που θα λατρέψεις:

1. Vinyl

vinyl jacket

Το έχουν ήδη λατρέψει όλες οι fashion stars, από τα it girls του instagram μέχρι την Kim Kardashian. Διάλεξε μια μακριά καμπαρτίνα για πιο extravagant εμφανίσεις ή ένα cropped jacket για ένα λιγότερο ριψοκίνδυνο look.

 

2. Κοτλέ

marc jacobs kendall

Η ρετρό εμμονή συνεχίζεται και ένα από τα υφάσματα που πιστεύαμε δεν θα θεωρούσαμε ποτέ ξανά cool επιστρέφει: Το κοτλέ ήταν ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία στο fashion show του Marc Jacobs και θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της νέας σεζόν.

 

3. Camo jackets

yeezy fall winter 2017 lookbook

Στο look book της συλλογής Yeezy του Kanye West είδαμε ακόμα και total army look. Σε κάθε περίπτωση, ένα στρατιωτικό Jacket είναι σίγουρο ότι θα αποδειχθεί ένα από τα αγαπημένα σου κομμάτια για το φετινό φθινόπωρο.

 

4. Folklore

folklore zara fall 2017

Χρώματα, υφές και λεπτομέρειες που παραπέμπουν σε παραδοσιακές φορεσιές δημιουργούν cosy πανωφόρια και οδηγούν τις boho lovers σε νέα φολκλόρ μονοπάτια.

 

5. Faux Fur

faux fur coats fall 2017

Σε μαύρο, σε μπεζ ή ακόμα και σε έντονα χρώματα όπως το πράσινο, το φούξια ή το πορτοκαλί, η συνθετική γούνα ντύνει από biker jackets (με τα oversized να είναι τεράστια τάση) μέχρι μακριά παλτό - και είναι όχι μόνο στυλάτη και οικολογική, αλλά και οικονομική.