Εσύ θα φορούσες ένα biker jacket στον γάμο σου; Αν παντρεύεσαι Άνοιξη ή Φθινόπωρο (και η απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση είναι «ναι»), τότε η ιδέα της Nicole Hanriot θα σε ενθουσιάσει.

 

 

TBT ?

A post shared by Nicole Hanriot-Tinkess (@nhanriot) on Feb 9, 2017 at 7:00am PST

 

Me and my BrideBabes ?

A post shared by Nicole Hanriot-Tinkess (@nhanriot) on Nov 8, 2016 at 12:11pm PST

Αφού πέρυσι φόρεσε η ίδια στον δικό της γάμο ένα με τη φράση «Mrs Tinkess» (το επίθετο του συζύγου της), η σχεδιάστρια του brand Beach Riot αποφάσισε να αρχίσει να πουλάει αντίστοιχα custom made biker jackets στο Etsy.

Μπορείς λοιπόν να παραγγείλεις κι εσύ το δικό σου σε αληθινό δέρμα ή και σε vegan (συνθετικό), που είναι και οικονομικότερο. Μάλιστα το σχέδιο είναι αποσπώμενο, κάτι που σημαίνει ότι, μετά τον γάμο, μπορείς απλώς να το αφαιρέσεις.

Φυσικά, οι επιλογές σου δεν σταματούν εκεί. Επίσης στο Etsy, μπορείς να βρεις τα handmade κομμάτια των brands Copeland Studios (από συνθετικό δέρμα) και Unorthodox Bride (με επιλογή χρώματος αλλά και αληθινού ή faux δέρματος) ενώ η εταιρία Lot Stock and Barrel, που ειδικεύεται στο customization ρούχων, πρόσφατα δημιούργησε για πελάτισσά της αυτό το υπέροχο λευκό jacket:

Αν λοιπόν φοβάσαι ότι θα κρυώνεις τη μέρα του γάμου σου αλλά θέλεις να ξεφύγεις από τις πολυφορεμένες λύσεις της εσάρπας ή του μπολερό, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τη rock διάθεσή σου και να το τολμήσεις!