Όλα τα μάτια των ανθρώπων της μόδας αυτές τις μέρες είναι στραμμένα στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, έτσι κι εγώ δεν θα μπορούσα να μην σχολιάσω όλα όσα μου έκαναν θετική -περιέργως- αλλά και αρνητική εντύπωση. Και λέω «θετική περιέργως» γιατί συνήθως τα εκκεντρικά looks, αυτά δηλαδή που δείχνουν οι σχεδιαστές στην πασαρέλα που όμως δεν πρόκειται να τα φορέσεις ποτέ έξω και να πας μια βόλτα, δεν μου πολύ αρέσουν. Το συγκεκριμένο όμως που θα σου δείξω τώρα με ξετρέλανε.

 

milan fashion week moschino 4

 

Αυτό το μπουκέτο που βλέπεις είναι η Gigi Hadid φορώντας Moschino ... ρούχα (;) ή μάλλον λουλούδια! Δεν έχει σχέση που δεν θα μπορούσες ποτέ να φορέσεις εσύ αυτό το κομμάτι για να πας στο σινεμά, για ποτό ή σε ένα πάρτι. Το αποτέλεσμα είναι ρομαντικό, διαφορετικό, υπέροχο! Και φυσικά με μάγεψε! Και, αν το σκεφτείς καλύτερα, θα μπορούσες (λέμε τώρα) να το φορέσεις του Αγίου Βαλεντίνου για παράδειγμα και να κάνεις μια έκπληξη στον καλό σου! Εκτός βέβαια και αν έχεις αλλεργία στη γύρη των λουλουδιών και όταν εκείνος ξετυλίξει το μπουκέτο δει τεράστια σπυριά παντού! #lol

 

milan fashion week moschino 3

 

Από την άλλη, για να μην με περάσεις για τρελή, δεν θα πω πως μου άρεσαν όλα τα εκκεντρικά-ρομαντικά συνολάκια που έδειξε ο συγκεκριμένος οίκος. Για παράδειγμα, μπροστά σε αυτό τι θέαμα με πιάνει κυριολεκτικά φαγούρα:

 

milan fashion week moschino 6

 

Ή, επιπλέον, αυτή η μωβ μπάλα με τις πεταλούδες τι ακριβώς παριστάνει;

 

milan fashion week moschino 7

 

Επειδή όμως είμαι καλός άνθρωπος, θέλω να κλείσω με μια εμφάνιση που μου άρεσε -πάλι από το ίδιο show- που δεν έχει να κάνει με λουλούδια, πεταλούδες, γρασίδι ή κλαδιά, αλλά με ροκ -φτερωτή- μπαλαρίνα:

 

milan fashion week moschino 2

 

Ωραία ε;