Μια από τις αγαπημένες των street style φωτογράφων, η fashion editor Taylor Tomasi-Hill μάς δείχνει ποια είναι τα χρώματα που ταιριάζουν περισσότερο στις κοκκινομάλλες:

 

Nude

xrwmata gia kokkinomalles nude

Χρώματα που «δένουν» με την -ανοιχτόχρωμη συνήθως- επιδερμίδα τους (από το μπεζ μέχρι άτονες αποχρώσεις του ροζ) καταφέρνουν να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο το πρόσωπό τους.

 

Μαύρο

xrwmata gia kokkinomalles mavro

Η αλήθεια είναι ότι το μαύρο πηγαίνει σε όλες τις γυναίκες –και από τον κανόνα δεν εξαιρούνται οι κοκκινομάλλες: Το μαύρο κάνει αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών τους και το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό.

 

Σκούρο μπλε

xrwmata gia kokkinomalles skouro mple

Μπορεί να μην ταιριάζει σε γυναίκες με σταρένια επιδερμίδα, αλλά στις κοκκινομάλλες το σκούρο μπλε δείχνει απίστευτα αριστοκρατικό.

 

Πράσινο

xrwmata gia kokkinomalles prasino

Από το σμαραγδί, που είναι ένα κλασικό go-to, μέχρι το λαχανί ή το χακί, το πράσινο «δουλεύει» για τις κοκκινομάλλες σε όλες τις εκδοχές του.

 

Κίτρινο

xrwmata gia kokkinomalles prasino kitrino

Ό,τι περίπου ισχύει για το πράσινο, ισχύει και για το κίτρινο, αφού κάθε πιθανή απόχρωσή του μοιάζει να είναι ιδανική για γυναίκες όπως η Taylor Tomasi-Hill. Ιδανικά, συνδυάζεται με κόκκινο κραγιόν!