Νέα σεζόν, νέες ανάγκες, νέες επιθυμίες, νέοι έρωτες... Κεραυνοβόλοι. Εντάξει, προφανώς αναφέρομαι στο νέο αγόρι που γνώρισες στη σχολή ή την πρώτη μέρα της δουλειάς, αλλά αναφέρομαι επίσης και σε εκείνη τη φανταστική μπότα που είδες να φοράει η κολλητή σου και στη φανταστική τσάντα που κρατούσε μια γυναίκα στο δρόμο και σου χαμογελούσε - η κοπέλα δεν ξέρω, η τσάντα πάντως σίγουρα! Ειδικά αν ήταν Le Pandorine με τα ιδιαίτερα και πρωτότυπα μηνύματα που έχει πάνω της, τότε είναι ξεκάθαρο πως μπορεί και να σου μιλήσει και να σου χαμογελάσει αλλά και να σε ξεμυαλίσει.

Σήμερα, λοιπόν, θα σου παρουσιάσω τη νέα χειμερινή συλλογή της Le Pandorine, η οποία είναι πλούσια σε νέα σχέδια αλλά και ανανεωμένες εκδοχές των κλασικών-σταθερών αξιών.

Θα ξεκινήσω με τη σειρά Velvet, η οποία ξεχωρίζει για την απαράμιλλη κομψότητά της, τον συνδυασμό υλικών και τις περίτεχνες λεπτομέρειες. Ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα και είναι τρομερά πρακτική.

1

2

 

Θα συνεχίσω με το φανταστικό αυτό mini backpack που είναι τόσο στυλάτο και πανέμορφο που δεν γίνεται να μην το ερωτευτείς! Προσωπικά «πεθαίνω» με το υπέροχο χρώμα του, που θα φορεθεί πολύ φέτος!

3

 

Και αν ερωτεύτηκες το προηγούμενο backpack, τότε σίγουρα θα αγαπήσεις αυτό το φανταστικό Illusion Pochette. Στο ζητάει κιόλας ;-)

4

 

Extra tip: Μπορείς με μία κίνηση με το χέρι σου να σβήσεις το Love Me και να σχηματίσεις την καρδιά! Έτσι είναι σαν να έχεις δύο διαφορετικές τσάντες. Τέλειο; Έχω ήδη σκεφτεί ένα γιορτινό look που θα το απογείωνε!

5

 

Αυτό το κόλπο με τη μία τσάντα που αλλάζει και είναι σαν να έχεις δύο, υπάρχει και στην Reversible bag. Όπως βλέπεις, η εξωτερική πλευρά της είναι μπορντό (σου είπα και νωρίτερα πως είναι από τα πιο hot χρώματα του χειμώνα), ενώ η εσωτερική είναι γκρι! Ανάλογα λοιπόν με τα ρούχα σου και τη διάθεσή σου αποφασίζεις και πώς θα την κρατήσεις!

6

7

 

Από την άλλη, αν αναζητάς μια τολμηρά κομψή πρόταση, υπάρχει η Pon Pon, η οποία ναι μεν είναι κλασική αλλά έχει ένα έξυπνο twist με σχέδια και κυμματισμούς στολισμένα με μικρά studs και γυαλιστερά glitter.

8

 

Για το τέλος, σου άφησα την Nylon Bag, η οποία μπορεί να γίνει δική σου εάν λάβεις μέρος στον διαγωνισμό που ακολουθεί! Όπως βλέπεις είναι μοντέρνα, τρομερά ευρύχωρη και... αστεράτη! Μπορείς να τη φορέσεις χιαστί ή στον ώμο, ανάλογα με την όρεξή σου.

9

10

 

UPDATE: Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ

ΝΙΚΗΤΡΙΑ: ΑΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΥΝΤΖΑ

 

 

Για περισσότερη έμπνευση αλλά και τα τελευταία νέα του brand και, μην ξεχάσεις να κάνεις LIKE στη σελίδα της Le Pandorine Greece στο Facebook!

 

Κεντρική Διάθεση: MOTIVA FASHION
ΤΗΛ.: 210 7239974 EMAIL: info@motiva-fashion.com
www.motiva-fashion.com