Ήρθε η ώρα να βάλουμε τέλος στο αιώνιο πρόβλημα που έρχεται με τις πρώτες ζεστές μέρες του Μάρτη: Το πρόβλημα του ανοιξιάτικου παπουτσιού.

Είναι η εποχή που ακόμη δεν μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου σανδάλια, ούτε όμως μπορείς να συνεχίσεις να φοράς τα biker boots που μέχρι πρόσφατα συνόδευαν τα περισσότερά σου outfits. Ποια είναι τα κατάλληλα παπούτσια για την εποχή για να δείχνει το ντύσιμό σου πιο φωτεινό και δροσερό και πώς θα κάνεις ομαλά τη μετάβαση στη νέα σεζόν;

 

Αυτά είναι, λοιπόν, τα 4+1 παπούτσια της Άνοιξης:

 

1. Ankle boots

0a2b6c649725bd780e36c896d6e50a36

Tip: Μην τα συνδυάσεις με χειμωνιάτικα σύνολα - αντίθετα προτίμησε να τα φορέσεις με μακρυμάνικο μπλουζάκι και τζιν σορτσάκι, για ένα παιχνιδιάρικο outfit.

 

2. Χρωματιστά sneakers

tumblr mk1qbsBo6e1s95q2ko1 1280

Tip: Ταιριάζουν ιδανικά με τη τζιν φούστα σου, αλλά και με οποιοδήποτε άλλο outfit που σου έρχεται στο μυαλό! Φόρεσέ τα με ένα μονόχρωμο outfit, για εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Φυσικά και το λευκό sneaker παίζει εξίσου δυνατά στις επιλογές σου- άλλωστε, σου το γράψαμε πριν καν ξεκινήσει η Άνοιξη. 

 

3. Flatforms

main 7.original.585x0

Tip: Είναι μια από τις μεγαλύτερες shoe-τάσεις του καλοκαιριού. Ακόμη κι αν δεν αρέσει πολύ στο ανδρικό φύλο, ένα ζευγάρι flatforms θα δώσει δυναμικό αέρα σε κάθε σου look.

 

4. Εσπαντρίγιες

spotted chanel espadrilles 19

Tip: Ευκολοφόρετο, άνετο και θα σου θυμίσει τις ανέμελες καλοκαιρινές μέρες στα νησιά. Φόρεσέ τες με το αγαπημένο σου boyfriend τζιν παντελόνι κι ένα λευκό πουκάμισο για ένα απλό, αλλά πολύ κομψό σύνολο.

 

+1: Η κλασική γόβα

53792ba3a2c20ec8325d877d95d0ea74

Tip: Μπορεί να μην ανήκει στα κατεξοχήν ανοιξιάτικα παπούτσια, όμως μια κλασική ψηλοτάκουνη γόβα (ειδικά σε ουδέτερη απόχρωση) μπορεί πάντα να αναβαθμίσει το πρωινό ή το βραδινό σου ντύσιμο.

Δες επίσης: 

7 looks για να αντιγράψεις αυτή την εβδομάδα

Spring Essential: Το κομμάτι-κλειδί για τις ανοιξιάτικες μέρες