Εσύ πώς βάζεις τα τζιν στην ντουλάπα σου; Το ένα πάνω από το άλλο, σε ένα ράφι; Κρεμασμένα σε κρεμάστρες ειδικές για παντελόνια; Όποια κι αν είναι η απάντηση, μάλλον δεν έχεις σκεφτεί να δοκιμάσεις τον τρόπο που προτιμά αυτή η fashion blogger.

 

 

A post shared by Zoé A. || LBDZ (@babiolesdezoe) on Oct 4, 2017 at 9:22am PDT

 

Η Γαλλίδα Zoé Alalouch (δημιουργός του blog Les babioles de Zoé) λατρεύει τα τζιν παντελόνια, με τα οποία χτίζει σχεδόν όλα της τα casual looks – και φυσικά τους έχει αφιερώσει ένα ξεχωριστό τμήμα της ντουλάπας της. Το έχει κάνει μάλιστα με έναν πολύ πρακτικό τρόπο!

 

 

A post shared by Zoé A. || LBDZ (@babiolesdezoe) on Nov 8, 2017 at 12:32am PST

 

Διπλωμένα και τοποθετημένα κάθετα, το ένα δίπλα από το άλλο, σε ένα βαθύ συρτάρι, τα τζιν παντελόνια της είναι εύκολα προσβάσιμα και εξοικονομούν χώρο στην ντουλάπα της!

Γιατί να το δοκιμάσεις κι εσύ:

-Γιατί θα βλέπεις όλα σου τα τζιν απλώς ανοίγοντας το συρτάρι και θα είναι πιο εύκολο να διαλέξεις αυτό που θέλεις κάθε φορά να βάλεις.

-Γιατί, κάθε φορά που τραβάς ένα, δεν ανακατεύεις όλα τα υπόλοιπα, οπότε αποφεύγεις την ακαταστασία στην ντουλάπα σου (κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις αν έχεις τα τζιν σου σε κάθετη στοίβα σε κάποιο ράφι).

-Γιατί, αν μέχρι πρότινος τα κρεμούσες, τώρα θα εξοικονομήσεις χώρο για να κρεμάσεις άλλα ρούχα, πχ τα μπλουζάκια σου.