Μερικές φορές η έκφραση «Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο» επιβεβαιώνεται ακόμη και στα πιο απλά, καθημερινά πράγματα. Για παράδειγμα, έχεις παρατηρήσει μερικές γυναίκες που είναι πάντα - μα ΠΑΝΤΑ- στυλάτες; Φαντάζομαι πως ναι. Όπως επίσης φαντάζομαι πως θα έχεις παρατηρήσει πως αυτές οι γυναίκες πρεσβεύουν το λεγόμενο effortless -χωρίς προσπάθεια- chic στυλ. Και κάπου εκεί αναρωτιέσαι εσύ «Μα πώς το κάνουν;». Και έχεις δίκιο. Το μυστικό όμως φίλη μου είναι τελικά πάρα πολύ απλό: Επενδύουν στα σωστά αξεσουάρ.

Δεν χρειάζεται -δεν γίνεται και δεν θες- να φοράς καθημερινά τα πιο μοντέρνα και φανταχτερά ρούχα. Μπορείς να φοράς απλά ρούχα, κρατώντας όμως ταυτόχρονα την πιο στυλάτη τσάντα! Ναι, με αυτόν τον τρόπο αναβαθμίζεται αυτομάτως το στυλ σου!

Τώρα, αν δεν ξέρεις ποιες τσάντες θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις, έχω να σου προτείνω τη νέα συλλογή της Trussardi Jeans! Και αυτό γιατί χαρακτηρίζεται από έντονο δυναμισμό αλλά και προσιτή πολυτέλεια που αναζητά κάθε γυναίκα για να απογειώσει την εμφάνισή της.

Σε αυτή τη συλλογή θα βρεις πρακτικές και τρομερά κομψές τσάντες, που μπορείς να κρατήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

2

3

 

Φυσικά, τα αγαπημένα μου backpacks πρωταγωνιστούν,

4

5

 

Όπως και οι στυλάτες τσάντες ώμου από εντυπωσιακά υλικά, σαν τη συγκεκριμένη μαύρη λουστρίνι.

6

 

Από την άλλη, αν έχεις φετίχ με τις μικρότερες τσάντες, σίγουρα θα βρεις μια που να σου ταιριάζει! Εγώ λάτρεψα το συγκεκριμένο clutch. Διαχρονικό μαύρο με rock χαρακτήρα, τέλειο για βραδινές εμφανίσεις.

7

 

Όπως και αυτό το ιδιαίτερο crossbody τσαντάκι, από βελούδινο ύφασμα σε μπορντό – το πιο hot χρώμα της σεζόν – είναι ιδανικό τόσο για μια πρωινή εμφάνιση που θα ξεχωρίσει αλλά και για ένα βραδινό look με μπαρόκ διάθεση.

8

9

 

Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να φορέσεις ένα απλό outfit και να κρατήσεις την αγαπημένη σου Trussardi Jeans τσάντα. Η απαράμιλλη ποιότητά της θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο αλλά ταυτόχρονα διακριτικό και κομψό στυλ που θα... ζηλεύουν οι γύρω σου ;-) Ναι, τόσο απλά!

Τι λες; Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου;

Ανακάλυψε περισσότερα για τη συλλογή Trussardi Jeans στα Social Media
Facebook: www.facebook.com/Motiva.gr
Instagram: www.instagram.com/motiva_fashion

Κεντρική Διάθεση: MOTIVA FASHION
ΤΗΛ.: 210 7239974 EMAIL: info@motiva-fashion.com
www.motiva-fashion.com