Μπορεί η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου να πρέπει να περιμένει αρκετές εβδομάδες ακόμα για να φορεθεί, αλλά ο Γενάρης είναι ένας καλός μήνας για να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε όσα θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες. Στο παρακάτω βίντεο, λοιπόν, θα βρεις συγκεντρωμένα μερικά από τα βασικά trends της σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018 στα αξεσουάρ.

 

spring 2018 Chloe

Chloé

 

Με λίγα λόγια:

Η επέλαση των mini bags αλλά και των belt bags συνεχίζεται ενώ κόκκινο και λευκό μοιάζουν να είναι κυρίαρχα χρώματα στην παλέτα των ανοιξιάτικων τσαντών. Κρόσσια, λάμψη και μεταλλικές λεπτομέρειες συνεχίζουν να δίνουν δυναμικό «παρών», ενώ στα παπούτσια λευκό και μαύρο παραμένουν οι βασικοί πρωταγωνιστές. Τρουκς, glitter και metallics βγαίνουν από τη χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα μας και κάνουν έφοδο στα ανοιξιάτικα παπούτσια μας, την ίδια στιγμή που οι cowboy boots δίνουν ένα άκρως ενδιαφέρον στίγμα.

Όσο για τα κοσμήματα, τα σκουλαρίκια κρατούν για άλλη μια σεζόν την πρωτοκαθεδρία. Κρίκοι, ανάγλυφα αρτιστίκ σχέδια, ear cuffs και κρεμαστά είναι μερικά από όσα θα δεις στο βίντεο, ενώ τα περιβραχιόνια περνούν κάθε άλλο παρά απαρατήρητα. Από τη λίστα των φετινών αξεσουάρ δεν λείπουν επίσης τα hair accessories, οι θηλυκές ζώνες και οι λευκοί σκελετοί γυαλιών ηλίου, όπως και οι μαύροι cat-eye.