Χθες διοργανώθηκαν τα Screen Actors Guild (δηλαδή SAG) Awards και φυσικά σήμερα θα διαλέξω τις αγαπημένες μου (αλλά και εκείνες που κατά τη γνώμη μου τα πήγαν κάπως… μέτρια).

Ας ξεκινήσουμε όμως από τις καλοντυμένες!

 

Margot Robbie SAG Awards 2018 2

Η Margot Robbie με Miu Miu. Ξεκάθαρα η νικήτρια του χθεσινού κόκκινου χαλιού για εμένα. Κομψή, εντυπωσιακή και πανέμορφη!

 

Madeline Brewer SAG Awards 2018

Η Madeline Brewer με Reem Acra. Η δεύτερη κατά σειρά αγαπημένη μου εμφάνιση από χθες. Ο τρόπος που το nude φόρεμά της δένει με το λευκό δέρμα της και ταυτόχρονα κάνει αντίθεση με τα κόκκινα μαλλιά της και το κατακόκκινο κραγιόν της είναι μαγικός!

 

Lupita Nyongo SAG Awards 2018

Η Lupita Nyong'o με Ralph & Russo. Εντάξει, μπορεί να μην είναι όσο εκθαμβωτική ήταν με εκείνο το γαλάζιο φόρεμα στα Oscars το 2014, αλλά είναι και πάλι υπέροχη.

 

Saoirse Ronan SAG Awards 2018

Η Saoirse Ronan με Louis Vuitton. Η συγκεκριμένη ηθοποιός έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το στυλ της τον τελευταίο καιρό, αφού «υποστηρίζει» ρούχα που άλλες γυναίκες δεν θα τολμούσαν. Το ίδιο συνέβη και εδώ: Ενώ το ρούχο της σε κάποια άλλη μπορεί να έδειχνε περίεργο, σε εκείνη δείχνει πάρα πολύ ωραίο και ιδιαίτερο!

 

Και τώρα οι κακοντυμένες!

 

Kate Hudson SAG Awards 2018

Η Kate Hudson με Valentino. Εδώ νομίζω ότι συνέβη ακριβώς το αντίθετο από ό,τι με τη Saoirse Ronan. Ενώ αυτό το φόρεμα σε κάποια άλλη γυναίκα μπορεί να έδειχνε ωραίο, σε εκείνη φαίνεται σχεδόν αστείο! Την πνίγει στον λαιμό και γενικώς νομίζω ότι την «φοράει» - ενώ θα έπρεπε να το φοράει εκείνη. Για εμένα, εντελώς λάθος εμφάνιση.

 

Alison Brie SAG Awards 2018

Η Alison Brie με Peter Dundas. Κι εδώ πήγαν όλα λάθος ή μου φαίνεται; Τόσο το κόκκινο φόρεμα με τις αστραπές όσο και τα παπούτσια με την τόσο ψηλή φιάπα δείχνουν κάπως «παλιακά» και ξεπερασμένα. Δεν ξέρω, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. Εσένα;