Όλες οι γυναίκες γνωρίζουν πως μπορούν να μεταμορφώσουν στην κυριολεξία ένα σύνολο με τα σωστά αξεσουάρ. Ακόμη όμως κι έχεις master στο πώς να ολοκληρώνεις σωστά ένα look, ίσως να μην ξέρεις κάποιους άγραφους κανόνες, που κάνουν ένα outfit πραγματικά μοναδικό.

Ιδού, λοιπόν, οι 5 κανόνες που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις άψογο στυλ, δίνοντας έμφαση στα αξεσουάρ σου:

 -Δεν ισχύει ο κανόνας πως τα ασημένια κοσμήματα δεν ταιριάζουν με τα χρυσά. Όλα επιτρέπονται στο παιχνίδι των αξεσουάρ και το να κάνεις layering με λεπτά κολιέ, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να πετύχεις ένα επιμελώς ατημέλητο σύνολο (στο γράψαμε και πρόσφατα: αυτός είναι ένας από τους 9 στυλιστικούς κανόνες που πρέπει να σπάσεις).

-Σκέψου ένα κομμάτι στο οποίο θέλεις να δώσεις έμφαση και βάσισε όλο σου το outfit γύρω από αυτό. Ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια είναι μια αρκετά ασφαλής επιλογή για να δώσεις μια glam πινελιά ακόμη και στο πιο αυστηρό look.

 anton heunis earrings

 

-Μη φοβάσαι να προσθέσεις διάφορες στυλάτες λεπτομέρειες στις τσάντες σου. Ένα bag-charm σε έντονο χρώμα ή ένα φουλάρι, είναι στοιχεία που θα κάνουν την κλασική, καθημερινή σου τσάντα, να δείχνει σαν καινούργια.

-Δαχτυλίδια! Αν το layering στα βραχιόλια ή τα κολιέ σού φαίνεται πολύ boho για το δικό σου στυλ, τότε μπορείς να διακοσμήσεις τα χέρια σου, φορώντας τα πιο κομψά δαχτυλίδια που έχεις στη μπιζιουτιέρα σου (εννοείται, πολλά μαζί!).

04fd95da82dd6d7d1ccc96d4c85fdbbc

 

-Και τέλος, τόλμησε τα χρώματα. Ένα κολιέ με μια ιδιαίτερη τιρκουάζ πέτρα, σκουλαρίκια με κίτρινα πετράδια, ή ακόμη και μια τσάντα σε φούξια απόχρωση, είναι κομμάτια που θα σε σώσουν τις μέρες που θέλεις να βγεις το βράδυ φορώντας μόνο το τζιν και το t-shirt σου.

Διάβασε επίσης: 7 looks για να αντιγράψεις αυτή την εβδομάδα