Η Victoria Beckham είναι σχεδιάστρια μόδας, full-time μαμά και σύζυγος. Πώς καταφέρνει να χωρέσει όλο της το πρόγραμμα μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο;

Η ίδια αποκάλυψε στο Harper's Bazaar πώς περνά μια ολόκληρη μέρα της:

07:50: Φεύγουμε από το σπίτι. Τα τρία αγόρια πηγαίνουν σε διαφορετικά σχολεία. Αφήνω τους δύο γιατί ξεκινούν ίδια ώρα. Ο David πηγαίνει τον άλλον, οπότε πηγαίνουμε σε διαφορετικούς προορισμούς.

 

slit skirt street style victoria beckham

08:50: Φτάνω στη δουλειά. Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να μιλήσω με την ομάδα μου. Έχουμε περίπου 80 άτομα στο studio, όπου συμπεριλαμβάνονται μοδίστρες, μια ομάδα e-commerce, όλοι. Από τη στιγμή που θα φτάσω στη δουλειά, η κατάσταση είναι non-stop.

13:00: Για μεσημεριανό, τρώω με την ομάδα μου στο studio - συνήθως τρώμε sushi ή κάτι υγιεινό. Μου αρέσουν οι πράσινοι χυμοί, οπότε αν υπάρχουν εκείνη τη στιγμή, πίνω. Αλλά, γενικά, πίνω πολύ ανθρακούχο νερό και πολύ τσάι μέντας. Τρώω και δουλεύω την ίδια ώρα.

16:00: Στις τέσσερις φεύγω από το γραφείο και παίρνω τα παιδιά, τα πηγαίνω σπίτι, τους φτιάχνω φαγητό και τα πηγαίνω στις εξωσχολικές δραστηριότητές τους - όπως ποδόσφαιρο και rugby - και μετά ξεκινάει το διάβασμα. Λατρεύω το διάβασμα των παιδιών.

19:00: Ο David κι εγώ βγαίνουμε για δείπνο, είτε οι δυο μας, είτε μαζί με τα παιδιά. Πηγαίνουμε παντού - για ιταλικό, γαλλικό φαγητό, τα παιδιά αγαπούν εξίσου και το sushi. Είναι το αγαπημένο τους. Τι παίζει στην τηλεόραση; Η Dora η Εξερευνήτρια, η Πέππα το Γουρουνάκι. Κάτι τέτοιο βλέπουμε πάντα. Και φυσικά, ποδόσφαιρο. Τα παιδιά λατρεύουν το ποδόσφαιρο. Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς τα παιδιά μου και τον David. Είναι πολύ υποστηρικτικοί και πάντα με ενθαρρύνουν να κάνω αυτό που θέλω.

 

victoria beckham birthday 18apr16 03

21:00: Όταν τα παιδιά πάνε για ύπνο, εγώ και ο David περνάμε χρόνο μαζί.

00:00: Πηγαίνω για ύπνο περίπου γύρω στις δώδεκα, το πολύ μέχρι τη μία έχω κοιμηθεί. Μου αρέσει να κοιμάμαι όσο περισσότερο μπορώ.

 

Διάβασε επίσης: 4 λάθη που κάνεις στο ντύσιμό σου και σε κονταίνουν