Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς καταφέρνουν οι businesswomen να δείχνουν πάντα τόσο cool και τόσο στυλάτες, σε κάθε περίσταση της επαγγελματικής τους ζωής;

Το office look δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο, ούτε χρειάζεται designer items για να καταφέρεις να το κατακτήσεις. Όποιο κι αν είναι το budget σου, αλλά και σε όποιο τομέα κι αν εργάζεσαι, υπάρχουν πέντε απλές, καθημερινές συμβουλές, που, αν εφαρμόσεις, θα δεις το στυλ σου να μεταμορφώνεται και να αναβαθμίζεται, χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια.

 

Ποια είναι, λοιπόν, τα πέντε απλά βήματα για να κάνεις τα look του γραφείου να δείχνουν πιο δυναμικά;

 

1. Πάντα να βάζεις μια μικρή πινελιά χρώματος σε κάθε σου σύνολο. Για παράδειγμα, αν επιλέξεις ένα total black outfit, ένα κραγιόν σε έντονο χρώμα ή ένα ψηλοτάκουνο παπούτσι σε εντυπωσιακή απόχρωση, θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

2. Δώσε προσοχή στα αξεσουάρ. Μπορεί να νομίζεις πως η τσάντα που παίρνεις καθημερινά για το γραφείο είναι μια μικρή βαλίτσα την οποία δεν παρατηρεί κανείς, όμως, αν έχεις μαζί σου μια πιο μικρή, διακριτική τσάντα, σίγουρα θα δείχνεις πολύ πιο cool στα meetings, στο μεσημεριανό φαγητό, στα ραντεβού με πελάτες ή στις εκδηλώσεις μετά το γραφείο.

 

What 2016 Summer Trends You Can Wear to Work 5

 

3. Σακάκια! Το σακάκι είναι το κομμάτι που αυτόματα μετατρέπει ένα εντελώς απλό σύνολο σε office-appropriate look. Για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, μπορείς, εάν κάνει πολλή ζέστη, να το αντικαταστήσεις με ένα αμάνικο μάξι γιλέκο, ή να το φορέσεις στη λινή εκδοχή του.

 

515c3cd0d4b28ef8915a82b0599f6a98

 

4. Τα παντελόνια σε ίσια ή skinny γραμμή, σε συνδυασμό με πουκάμισα, ή tops με χαλαρή εφαρμογή, είναι μια διαχρονική και chic επιλογή για κάθε μέρα, αλλά και κάθε εποχη του χρόνου.

5. Η λεπτή ρίγα είναι το πιο ασφαλές και παράλληλα κομψό print που μπορείς να φορέσεις στο γραφείο. Μια μαρινιέρα, μια ριγέ ψηλόμεση παντελόνα, ή ένα φόρεμα σε navy ύφος, θα σε σώσουν τις μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Δες επίσης: 7 looks για να αντιγράψεις αυτή την εβδομάδα