Η Micaela Erlanger είναι η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από τα άψογα looks μεγάλων σταρ, όπως των Lupita Nyong'o, Jennifer Hudson και Hilary Swank. Ποια καλύτερη, λοιπόν, για να σου πει ποιος είναι ο σωστός τρόπος να επιλέγεις ψηλοτάκουνα;

Η ίδια μίλησε στο WhoWhatWear και αποκάλυψε τα τρία στοιχεία που πρέπει να έχει ένα ψηλοτάκουνο παπούτσι, για να είναι, εκτός από στυλάτο, και άνετο στο πόδι.

 

1. Σωστή κατασκευή. Είναι προτιμότερο να επιλέγεις παπούτσια με ψηλό τακούνι, αλλά και αρκετό ύψος στη σόλα μπροστά, παρά φονικά stilettos.

2. Υλικό. Το δέρμα και το perspex, ένα νέο υλικό στο σχεδιασμό υποδημάτων, δεν είναι και τόσο φιλικά για το πόδι. Το suede και το σατέν (για τα πέδιλα) είναι σίγουρα πολύ πιο βολικά.

 

Prada heels

Μάλιστα, το perspex θα μας απασχολήσει αρκετά και τον ερχόμενο χειμώνα, αφού πολλοί μεγάλοι οίκοι το έχουν εντάξει στις συλλογές τους για την επόμενη σεζόν.

 

3. Το brand. Αν βρεις ένα brand του οποίου τα παπούτσια σε βολεύουν, μπορείς να παραμείνεις πιστή σε αυτό. Πάντα, βέβαια, χρειάζεται να πειραματίζεσαι λιγάκι, όμως με μέτρο, για να μην αποβεί μοιραίο για τα πόδια σου!

 

Δες επίσης: 7 looks για να αντιγράψεις αυτή την εβδομάδα