Μπορεί πριν από μερικά χρόνια να φάνταζε υπερβολικό ή εκκεντρικό ένα τέτοιο trend, όμως, τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες stars φορούν body chains - στις καθημερινές τους στιγμές, αλλά ακόμη και στο κόκκινο χαλί.

Jennifer Aniston, Candice Swanepoel και, φυσικά, Rihanna, ανήκουν στις celebrities που δεν δίστασαν να πουν «ναι» σε αυτό το τόσο εντυπωσιακό αλλά και σέξι κόσμημα και μας έδωσαν έμπνευση για να το εντάξουμε κι εμείς στο στυλ μας.

 

bodychains

Candice Swanepoel, Jennifer Aniston, Rihanna

 

Plus: Δες εδώ πώς φόρεσε το body chain η Δούκισσα στο πιο σέξι look της σεζόν στο ΟΛΑ!

 

Πώς μπορείς να το φορέσεις κομψά χωρίς να δείχνει πολύ προκλητικό;

-Φρόντισε το υπόλοιπο look σου να είναι εντελώς ήρεμο. Δηλαδή, αν επιλέξεις ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, για να δείξεις το body chain σου, τότε θα πρέπει αυτό να είναι το κεντρικό χαρακτηριστικό του outfit σου.

-Επένδυσε σε καλής ποιότητας κοσμήματα. Επίσης, καλό είναι να μην προτιμήεσις body chains που έχουν πάνω τους πολλά πετράδια ή στολίδια και να παραμείνεις πιστή στα πιο απλά κομμάτια.

-Τέλος, απόφυγε σε κάθε περίπτωση τις υπερβολές στα μαλλιά και το μακιγιάζ. Το κόσμημα αυτό είναι αρκετά εντυπωσιακό από μόνο του, επομένως σίγουρα θα σε κάνει να κλέψεις την παράσταση!

 

Δες ιδέες για να υιοθετήσεις το σέξι trend στην παρακάτω photo gallery:

Πώς θα φορέσεις φέτος το body chain

Δες επίσης: 7 looks για να αντιγράψεις αυτή την εβδομάδα