Στο περιοδικό ELLE μίλησε για τη διατροφή της η Rosie Huntington-Whiteley, αποκαλύπτοντας ποια είναι τα δύο μεγαλύτερα διατροφικά μυστικά της.

Μυστικό #1: Τα πράσινα smoothies
«Οτιδήποτε είναι πράσινο, μπαίνει μέσα στο blender – είτε έχει καλή γεύση είτε όχι!» δήλωσε χαρακτηριστικά το super model, δίνοντας μάλιστα μία από τις αγαπημένες της συνταγές για smoothie: «Μπανάνα, βούτυρο αμυγδάλου, μήλο, σπανάκι, kale και ίσως λίγη σκόνη προβιοτικών».

 

 

??☕️ @dearjervois

A photo posted by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on Sep 30, 2016 at 9:59pm PDT

 

Μυστικό #2: Η ισορροπία ανάμεσα στην υγιεινή διατροφή και τις διατροφικές επιθυμίες της
«Δεν υπάρχει περίπτωση να κόψω εντελώς φαγητά που μου αρέσουν και να απαγορεύσω στον εαυτό μου να φάει πίτσα ή ένα γλυκό. Όλα είναι θέμα ισορροπίας» σχολίασε, εξηγώντας πως ο τρόπος που η ίδια έχει επιλέξει για να πετυχαίνει αυτή την ισορροπία είναι να τρώει υγιεινά στο σπίτι (ψάρι και λαχανικά είναι από τις αγαπημένες επιλογές της), και να καταναλώνει πιο παχυντικά φαγητά όταν βγαίνει έξω. «Δεν το θεωρώ καν παρασπονδία. Δεν μου αρέσει να νιώθω ότι “κλέβω”. Είναι απλώς απόλαυση και το έχουμε όλοι ανάγκη. Δεν θέλω να μετράω θερμίδες ή να γίνομαι εμμονική με τη διατροφή μου. Ούτε θέλω να κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με τους φίλους μου και εκείνοι να νιώθουν ότι θα τους κρίνω για τις διατροφικές επιλογές τους».

 

 

Beverly Hills burger ???

A photo posted by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on Nov 14, 2016 at 1:53pm PST