Το Πάσχα τελείωσε και ο Μάιος έφτασε! Που σημαίνει ότι το καλοκαίρι είναι... επικίνδυνα κοντά πλέον. Όμως μην αγχώνεσαι, γιατί έχεις ακόμα μερικές εβδομάδες για να χάσεις εκείνα τα 2-3 κιλά πριν βγεις στην παραλία!

Να τι κάνω εγώ αυτή την περίοδο:

1. Κάνω σχοινάκι
Είναι η νέα μου fitness εμμονή. Μπορώ απλώς να ξεκλέψω 10 λεπτά καθημερινά και κυριολεκτικά να λιώσω! Σου το προτείνω ανεπιφύλακτα!

2. Παίρνω πάντα μαζί μου ταπεράκια με τα γεύματά μου στη δουλειά.
Αν δεν πάρω μαζί μου φαγητό, θα παραγγείλω απ’ έξω ή θα φάω κάτι junk και το πιθανότερο είναι ότι, λίγο ή πολύ, θα «ξεφύγω». Γι’ αυτό... οργανώνομαι καθημερινά και παίρνω μαζί μου όσα τάπερ χρειαστεί!

3. Τρώω ΠΑΝΤΑ σαλάτα μαζί με τα κυρίως γεύματά μου
Τον χειμώνα, καμιά φορά καταπατώ αυτόν τον διατροφικό κανόνα, αλλά όσο ανοίγει ο καιρός η σαλάτα παίρνει μόνιμη θέση στο τραπέζι μου. Ναι, ακόμα και στο ταπεράκι στο γύρισμα!

4. Κάνω λίγο πιο συχνά κοιλιακούς.
Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι κάνω συνέχεια τα κλασικά ροκανίσματα. Δες για παράδειγμα αυτό το πρόγραμμα με planks. Είναι σύντομο και πολύ αποτελεσματικό!

5. Το βράδυ σερβίρω μισή μερίδα στο πιάτο μου
Φυσικά, όπως σου έγραψα και πιο πάνω, σαλάτα υπάρχει πάντα στο γεύμα μου, αλλά οι ποσότητες γενικώς είναι κάπως μικρότερες. Επίσης, δεν τρώω καθόλου ψωμί με το βραδινό μου.

...Και κυρίως ανυπομονώ για το καλοκαίρι!!!