Όλα κόποις κτώνται.

Λογικό. Για φαντάσου να ήταν όλα εύκολα. Τότε θα τα είχαν όλοι. Αυτό ισχύει για τα πάντα. Ακόμη και για τα απλά, όπως για παράδειγμα για ένα καλογυμνασμένο σώμα.

Σήμερα θα σου δείξω από την πλέον ειδική, την Izabel Goulart, τρεις απλές ασκήσεις για να αποκτήσεις «φέτες» κοιλιακούς!

1. Σχοινάκι

Ναι, το έχουμε πει άπειρες φορές πως το σχοινάκι είναι η πιο εύκολη και διασκεδαστική γυμναστική που μπορείς να κάνεις πραγματικά παντού. Ακόμη και στις διακοπές σου. Γυμνάζει φοβερά όλο το σώμα και φυσικά και την κοιλιά σου. Η Izabel όπως βλέπεις το έχει φέρει μαζί της στην Ελλάδα για να μην σταματήσει λεπτό να γυμνάζεται. Μάλλον θα έχει μάθει ότι «η δαιμόνια παπαράτσι» -εγώ δηλαδή- την ακολουθώ παντού. Lol!
Υ.Γ.: Ας μην σχολιάσουμε καλύτερα το σώμα της που δεν «τρεμοπαίζει» καθόλου όσο πηδάει πάνω κάτω.

 

2. Χούλα χουπ

Αν η προηγούμενη άσκηση σου φαινόταν ...παιχνιδάκι, αυτή τότε πώς σου φαίνεται; Ναι, αυτό το παιχνίδι από τα παιδικά μας χρόνια μας εξασφαλίζει κοιλιακούς -πέτρα! Μάλιστα με το χούλα χουπ γυμνάζονται ιδιαίτερα και οι πλάγιοι κοιλιακοί, οι οποίοι όταν γραμμώνουν κάνουν την κοιλιά μας να φαίνεται πιο σέξι!

 

3. TRX

Αρκετά με τα παιχνίδια, αυτή τώρα είναι μια πραγματικά δύσκολη άσκηση. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να είσαι αρκετά γυμνασμένη για να την εκτελέσεις και φυσικά να την κάνεις με μεγάλη προσοχή για να μην τραυματιστείς, ωστόσο γυμνάζει πάρα πολύ καλά τους κάτω κοιλιακούς.

 

Αυτά για σήμερα! Αν όμως σου αρέσει το πρόγραμμα γυμναστικής της Izabel και θέλεις να αποκτήσεις το #BodyByIza, τότε σου δίνω ως bonus και το παρακάτω βίντεο:

 

Καλό ΣΚ!