Ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για νέα ξεκινήματα. Μέσα σε όλους τους νέους στόχους που βάζουμε -ουσιαστικούς ή λιγότερο σημαντικούς- είναι σίγουρα και η ανανέωση της συνδρομής στο γυμναστήριο! Κάνω λάθος; ;-)

Αυτό που έχω να σου πω σήμερα είναι πως τελικά για να δεις αποτέλεσμα και να έχεις -του χρόνου πλέον- το «bikini body» που ονειρεύεσαι, το μυστικό είναι ένα: καθημερινή γυμναστική μέτριας έντασης. Για την ακρίβεια δεν χρειάζεται καν να πηγαίνεις στο γυμναστήριο, ούτε να κάνεις εξοντωτική γυμναστική σε σημείο λιποθυμίας. Λίγη γυμναστική στο σπίτι σου με βάρη, λάστιχα και το βάρος τους σώματός σου ή λίγο τρέξιμο έξω στο πάρκο είναι μια χαρά! Μισή ώρα γυμναστική την ημέρα -κάθε μέρα- σε βοηθάει να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι αλλά και να έχεις καλύτερη διάθεση.

Αν δεν προλαβαίνεις να αφιερώσεις στον εαυτό σου ούτε αυτή τη μισή ώρα, τότε πήγαινε στο σούπερ μάρκετ ή στο περίπτερο με τα πόδια (προσπαθώντας να περπατάς γρήγορα), ανέβα τις σκάλες και μην πάρεις το ασανσέρ, πήγαινε το σκύλο βόλτα 15 λεπτά περισσότερο!