Εβδομάδα Μόδας, φωτογραφίσεις, Victoria’s Secret show. Αυτές είναι μερικές από τις υποχρεώσεις της Martha Hunt που της υπαγορεύουν να βρίσκεται σε άψογη φόρμα όλη τη χρονιά και όχι απλώς να «προετοιμάζεται» για συγκεκριμένα events. Ποια είναι όμως τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν την προσέγγισή της στο fitness;

Μιλώντας στο βρετανικό Elle, το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε μερικά από τα μυστικά του. Ξεχωρίσαμε 3 συμβουλές που αξίζει να ακολουθήσεις:

1. Κάνε την άσκηση τρόπο ζωής
«Νιώθω πάντα καλύτερα μετά από μια προπόνηση, οπότε για εμένα είναι σημαντικό να βρίσκω χρόνο να χωρέσω λίγη γυμναστική στο πρόγραμμά μου. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να προσπαθούν να ασκούνται έστω και λίγο. Ακόμα και 20 λεπτά μερικές μέρες την εβδομάδα θα κάνουν τη διαφορά».

 

movement = change

A post shared by Martha Hunt (@marthahunt) on Aug 8, 2017 at 7:08pm PDT

 

2. Άλλαξε το πρόγραμμα της γυμναστικής σου
«Προσωπικά, βλέπω καλύτερα αποτελέσματα στο σώμα μου αλλά και στη διάθεσή μου όταν αλλάζω το πρόγραμμά μου. (...) Αυτή τη στιγμή κάνω προπόνηση με έναν personal trainer ο οποίος κάθε φορά με βάζει να κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό και νομίζω ότι αυτό τελικά έχει μεγάλη σημασία για εμένα».

 

don't leave me hangin ☺️

A post shared by Martha Hunt (@marthahunt) on Jul 12, 2017 at 1:23pm PDT

 

3. Μην κολλάς στους γλουτούς και την κοιλιά
«Παλιά πίστευα ότι αυτό ήταν το μόνο σημαντικό, να έχεις ωραίους γλουτούς και κοιλιακούς, αλλά τελευταία έχω συνειδητοποιήσει ότι το σώμα είναι ένα σύνολο και ότι πρέπει να κάνουμε ασκήσεις που ενεργοποιούν όλες τις μυϊκές ομάδες. Οι καλύτερες ασκήσεις είναι αυτές που δουλεύουν ταυτόχρονα όλα τα σημεία του σώματός μας».

 

Earned it ? #trainlikeanangel @dogpound @kirkmyersfitness @victoriasport #onthehunt

A post shared by Martha Hunt (@marthahunt) on Nov 19, 2016 at 1:39pm PST