Το φετινό Victoria’s Secret fashion show (που για πρώτη φορά θα διοργανωθεί στην Κίνα) πλησιάζει και, όπως η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα, η 36χρονη -και μητέρα δύο παιδιών- Adriana Lima δεν σκοπεύει σύντομα να κρεμάσει τα φτερά του Αγγέλου.

Πώς προετοιμάζεται λοιπόν για το show;

Η προπόνησή της αυτή την περίοδο είναι εντατική, όπως παραδέχεται στο περιοδικό W. «Κάνω boxing, cardio και προπονήσεις στο γυμναστήριο. Προσπαθώ να γυμνάζομαι 6 φορές την εβδομάδα τώρα που το show πλησιάζει» λέει. Το κίνητρό της για να γυμνάζεται πάντα τόσο σκληρά; Η μουσική! «Η playlist μου είναι ίδια πάντα. Υπάρχει ένα τραγούδι που είναι το αγαπημένο μου τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι το “‘Til I Collapse” του Eminem. Αυτό είναι το κίνητρό μου».

3 από τα μυστικά της προπόνησής της:
- Λατρεύει το box και το σχοινάκι.
- Χρησιμοποιεί bosu και μπάλες γυμναστικής για να αναβαθμίσει απλές ασκήσεις, προσθέτοντάς τους το στοιχείο της ισορροπίας.
- Για σφιχτούς κοιλιακούς, κάνει συνδυαστικές ασκήσεις με το βάρος του σώματος και πολλά planks.

Παράλληλα, η Lima, σε συνεργασία με το διάσημο γυμναστήριο Dogpound της Νέας Υόρκης (στο οποίο γυμνάζονται πολλά από τα μοντέλα της Victoria's Secret), μας αποκαλύπτει μέσα από μια σειρά βίντεο μερικά από τα μυστικά της προπόνησής της.

Δες αρχικά την trainer Dara Hart να σου δείχνει, με τη βοήθεια της Adriana Lima, τον σωστό τρόπο να εκτελέσεις μερικές από τις πιο βασικές ασκήσεις γυμναστικής με το βάρος του σώματος (το κάθισμα, την προβολή και το plank):

 

Τέλος, απολύτως σημαντικό κομμάτι της προπόνησης είναι, όπως εξηγεί η Hart, και η αποθεραπεία. Δες λοιπόν τις διατάσεις που η ίδια προτείνει στα διάσημα μοντέλα να κάνουν μετά από κάθε προπόνηση: