Τι γυμναστική κάνει; Τι της δίνει κίνητρο; Τι έχει πάντα μαζί της στην τσάντα του γυμναστηρίου; Η Martha Hunt μοιράστηκε με το site Byrdie όλα τα μυστικά που την κρατούν σε άψογη φόρμα.

1. Βρες ένα είδος γυμναστικής που πραγματικά σου αρέσει. Η ίδια κάνει συχνά μαθήματα Barre. Εσύ μπορείς να απευθυνθείς στον γυμναστή σου για να προσαρμόσει το πρόγραμμά σου στον τρόπο γυμναστικής που σου αρέσει, ή να παρακολουθήσεις μαθήματα χορού, να γραφτείς σε μια ομάδα μπάσκετ, να κάνεις kick boxing, να τρέξεις, να κολυμπήσεις, να μάθεις τένις... Οι επιλογές σου είναι αμέτρητες!

 

We're all about working those long & lean muscles. #TrainLikeAnAngel w/ @balletbeautiful & @marthahunt at 2pm ET on FB Live!

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on Oct 17, 2017 at 10:18am PDT

 

2. Φρόντισε να φοράς αθλητικά ρούχα μέσα στα οποία νιώθεις όμορφη. Ένα νέο κολάν, ένα top που εκτός από άνετο νιώθεις ότι είναι και κολακευτικό για το σώμα σου ή ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια σε έντονο χρώμα μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση και τελικά να λειτουργήσουν ως κίνητρο για να γυμναστείς.

3. Έχε μαζί σου ένα μπουκάλι νερό με ηλεκτρολύτες. Είναι σημαντικοί για την ενυδάτωσή σου κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την προπόνηση, ειδικά αν αυτή είναι πολύ έντονη.

4. Έχε επίσης στην τσάντα σου ένα spray προσώπου για να αναζωογονήσεις και να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου μετά την προπόνηση, ειδικά αν δεν μπορείς να κάνεις αμέσως ντους.

5. Φτιάξε μια λίστα με τραγούδια που σε γεμίζουν ενέργεια. Το δικό της αγαπημένο τραγούδι είναι το «Lean On» των Major Lazer & DJ Snake. Αν σου αρέσει, μπορείς να ακούσεις όλη τη λίστα που η ίδια έχει δημιουργήσει στο Spotify.