Καλά, όταν λέω «πρέπει», δεν εννοώ ΠΡΕΠΕΙ. Δεν θα γίνει και τίποτα εάν δεν ακολουθήσεις τίποτα από τα παρακάτω και κάνεις του κεφαλιού σου. Άλλωστε ημέρες γιορτών έρχονται και πρέπει να είμαστε ανέμελοι.

Επειδή όμως είναι ωραίο να είμαστε όντως ανέμελοι και να ευχαριστόμαστε τα καλέσματα, το φαγητό, τα γλυκά, τα πάντα, χωρίς τύψεις και ενοχές, έχω να σου προτείνω κάτι:

Από αύριο, Δευτέρα, και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου -για 9 μερούλες δηλαδή- δοκίμασε να κόψεις εντελώς τα ψωμιά, τα γλυκά, τα αναψυκτικά και φυσικά τα τηγανιτά. Μπορείς να φας ό,τι άλλο θες σε όση ποσότητα θες. Κόβοντας όμως τις παραπάνω τροφές που σου είπα έστω και γι' αυτές τις λίγες μέρες θα δεις διαφορά στο σώμα σου. Βεβαίως, το ιδανικό θα ήταν συνδυαστικά να πίνεις πολύ νερό, να τρως πολλά φρούτα και λαχανικά και το τελευταίο σου γεύμα να γίνεται 3 ώρες πριν πέσεις για ύπνο.

Όλα αυτά θα σε βοηθήσουν να αποτοξινώσεις λίγο τον οργανισμό σου, να τον ξεφουσκώσεις, για να έχει περιθώριο να... ξαναφουσκώσει μέσα στις γιορτές! Τόσο απλά ;-p