Αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς τρώει ένα διάσημο μοντέλο κατά τη διάρκεια του 24ωρου, το Harper’s Bazaar έχει την απάντηση. Μέσα από τη σειρά Food Diaries στο επίσημο κανάλι του στο youtube, το περιοδικό ακολουθεί τα πιο γνωστά κορίτσια του modeling στην κουζίνα τους και τους ζητά να μοιραστούν τα διατροφικά μυστικά και τις αγαπημένες τους συνταγές.

Αυτή τη φορά, σειρά είχε η Karolina Kurkova. Η 33χρονη καλλονή από την Τσεχία έδειξε μεταξύ άλλων στην κάμερα τη συνταγή για το αγαπημένο της σπιτικό φυτικό γάλα. Πώς το φτιάχνει; Βάζοντας στο μπλέντερ αμύγδαλα, κάσιους, νερό, σιρόπι σφενδάμου, εκχύλισμα βανίλιας, κανέλα, λάδι καρύδας και γάλα καρύδας. Στη συνέχεια, τα χτυπάει και σουρώνει το μείγμα. Το αποθηκεύει στο ψυγείο και το χρησιμοποιεί είτε σκέτο, είτε στον καφέ της, είτε ως βάση για γευστικά smoothies, τα οποία συχνά διαλέγει για ένα γρήγορο και υγιεινό πρωινό.

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο από τα «περίεργα» υγιεινά μυστικά της: Το ρύζι κουνουπιδιού είναι ένα από τα αγαπημένα της ελαφριά γεύματα, το οποίο μαγειρεύει με κρεμμύδι και ελαιόλαδο, ενώ το σερβίρει με χυμό και ξύσμα λεμονιού, αμύγδαλα, αποξηραμένα cranberries, κολοκυθόσπορο και φρέσκο κόλιανδρο. Ωστόσο, από το μενού της δεν λείπουν πιο «κλασικές» συνταγές, όπως οι μακαρονάδες, στις οποίες προσθέτει αρκετά λαχανικά αλλά και μπόλικη παρμεζάνα.

Δες το βίντεο με όλες τις συνταγές της: