Συνήθως στη λίστα με τους στόχους μας για τη νέα χρονιά, βρίσκεται κάπου ψηλά και με κόκκινα γράμματα η λέξη... γυμναστική. Και η αλήθεια είναι πως αφήνουμε να περάσουν οι ημέρες λέγοντας πως θα ξεκινήσουμε «από Δευτέρα» και τελικά φτάνει Μάιος και τρέχουμε μα δεν φτάνουμε.

Αυτή τη φορά λοιπόν σου προτείνω να ξεκινήσεις άμεσα να ασκείσαι! Κυρίως για την υγεία σου, αλλά γιατί όχι, και για το σώμα σου. Και αν δεν έχεις κάποιο κίνητρο, έχω εγώ να σου δείξω. Ακούει στο όνομα Izabel Goulart. Ναι, πρόκειται για το πιο γυμνασμένο top model. Δες μερικές φωτογραφίες και μετά μάλλον θα θες να βγεις έξω για γρήγορο περπάτημα!

 

 

Οκ, αυτή είναι υπερβολικά λεπτή και υπερβολικά γυμνασμένη. Σε καμία περίπτωση δεν σου λέω να έχεις αυτό το αποτέλεσμα σαν αυτοσκοπό. Κάθε σώμα είναι φτιαγμένο διαφορετικά και επίσης καμία γυναίκα, ακόμα και με τον σωματότυπο της Izabel Goulart, δεν γίνεται έτσι χωρίς υπερβολικές θυσίες. Και οι υπερβολικές θυσίες μας στερούν στιγμές απόλαυσης και ευτυχίας. Αυτό που σου λέω όμως είναι πως καλό είναι να αγαπάς το σώμα σου, να το σέβεσαι, να το προσέχεις και να κάνεις κάτι γι' αυτό. Αν ξεκινήσεις από τώρα λίγο περπάτημα, λίγους κοιλιακούς, λίγη προσεκτική και υγιεινή διατροφή, μέχρι το καλοκαίρι θα έχεις αποκτήσει την πιο τέλεια εκδοχή του δικού σου εαυτού! Και μάντεψε, αυτό είναι και το ζητούμενο! ;-)

Υ.Γ.: Δες μερικά από τα βιντεάκια γυμναστικής που ανεβάζει στο Instagram της: