Χθες πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά το καλοκαιρινό πάρτι του ΑΝΤ1, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά που πέρασε και να ευχηθούμε καλό και ήρεμο καλοκαίρι. Όλοι οι εργαζόμενοι του ομίλου ΑΝΤ1 ήταν φυσικά εκεί, χαμογελαστοί, ικανοποιημένοι, περήφανοι αλλά -για να είμαι απόλυτα ειλικρινής- όχι ξεκούραστοι, αφού ετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο πρόγραμμα του σταθμού! Stay tuned ;-)

 

party ant1 2

 

Το #summertropicalparty -ναι, ναι, είχε φανταστικό «τροπικό/ εξωτικό» θέμα- έγινε στο Island και φυσικά η διάθεση όλων ήταν στα ύψη. Τη βραδιά άνοιξε η σούπερ εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη και τη σκυτάλη πήραν μετά οι αγαπημένες «Μέλισσες»! Οπότε καταλαβαίνετε τι έγινε!

 

party ant1

Με τη δυνατή ομάδα του ΑΝΤ1 #teamwork :-)

 

Τώρα, στην ερώτηση «ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ» σε ένα #summertropicalparty, η απάντηση δεν ήταν εύκολη. Άνοιξα την ντουλάπα μου, δοκίμασα ένα-δυο φορέματα, αλλά μόλις είδα αυτό το φανταστικά εξωτικό πορτοκαλί στράπλες φόρεμα, με τα περίεργα δεσίματα στο πλάι, είπα «This is it»! Είναι αρκετά παλιό και μόλις το δοκίμασα και βεβαιώθηκα πως μου κάνει, «φούσκωσα» απο περηφάνια!

 

doukissa nomikou party ant1 2

 

Επειδή λοιπόν το φόρεμα ήταν τόσο έντονο και ιδιαίτερο απο μόνο του, επέλεξα να βάλω ένα ζευγάρι απλά μαύρα πέδιλα, τα όποια είναι πανύψηλα, πολύ άνετα και οικονομικά και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

 

doukissa nomikou party ant1

 

Σε ό,τι αφορά το beauty look που επέλεξα να κάνω, όπως βλέπετε κινήθηκα στους ίδιους «εξωτικούς» ρυθμούς. Μαλλιά σε χαλαρά waves σαν να βγήκα μόλις απο τη θάλασσα και μακιγιάζ ελαφρύ και ηλιοκαμένο!

 

Αυτό ήταν για φέτος!

Καλό καλοκαίρι -και επίσημα πλέον!

Τα λέμε απο τον Σεπτέμβριο ;-)

Οι λεπτομέρειες του outfit:
Φόρεμα Angelo Tarlazzi
Πέδιλα Dutchesss Collection / Pink Woman