Ανατρέχοντας σε παλιές φωτογραφίες μου, βρήκα χθες αυτήν. Αν και είναι τραβηγμένη πολλά – εντάξει, όχι πάααρα πολλά :p- χρόνια πριν, θυμάμαι ακριβώς εκείνη τη στιγμή. Είμαι στη Μύκονο με τις φίλες μου -άκου τώρα- και μάλιστα είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι το νησί - και τελευταία μέχρι πριν από δύο χρόνια που έγινε αναπόφευκτα το δεύτερο σπίτι μου.

Είμαι σκεπτική, αρκετά προβληματισμένη για διάφορα «χαζά» και εφηβικά θέματα. Που όμως τότε με έκαιγαν και δεν με άφηναν να απολαύσω την κάθε στιγμή. Είχα πολλά -πάρα πολλά- όνειρα. Γιατί πώς μπορεί ένα παιδί να μεγαλώσει και να εξελιχθεί χωρίς αυτά; Δεν ήξερα όμως πως να τα κυνηγήσω, ντρεπόμουν να τα διεκδικήσω. Ήμουν απλώς... ένα παιδί.

 

doukissa nomikou

 

Η ίδια φωτογραφία, τραβηγμένη αρκετά χρόνια μετά. Μοιάζει πολύ με την προηγούμενη, μόνο που έχει κάποιες σημαντικές διαφορές. Πλέον ξέρω να απολαμβάνω την κάθε στιγμή, ξέρω τι θέλω, ξέρω να το διεκδικώ. Δεν προβληματίζομαι για «χαζά», δεν πέφτω χωρίς λόγο. Ξέρω πως η ευτυχία είναι επιλογή. Η μόνη επιλογή. Γι’ αυτό χαμογελώ. Και εξακολουθώ να έχω τόσο όνειρα όπως τότε. Γιατί μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά, μέσα μου όμως εξακολουθώ να είμαι εκείνο το ίδιο παιδί.

 

Περιμένω τα σχόλιά σας:

instagram: www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom

χχχ
Δ. Ν.