Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να χαλαρώσουμε. Γι’ αυτό, φροντίστε στις φετινές σας διακοπές εκτός από τις εξόδους, τα ξενύχτια και τα coctails στα beach bars μέχρι αργά με την παρέα σας, να κάνετε και κάτι πιο χαλαρωτικό αλλά εξίσου παρεΐστικο. Και τι καλύτερο από μια βραδιά με φίλες για ταινία, κουβεντούλα και πίτσα. (Μην ξεχνάτε πως υπάρχει και η πίτσα που δεν παχαίνει, κορίτσια ;-) Δείτε τη συνταγή εδώ.

Οι αγαπημένες μου ταινίες, λοιπόν, είναι οι εξής:

 

1. The Notebook. Κλασικά. Είμαι σίγουρη πως την έχετε δει, αλλά μία φορά ακόμη, δεν βλάπτει. Αν δεν την έχετε δει, κάντε το απόψε κιόλας!!!

 

2. P.S. I love you. Είναι στο ίδιο -ρομαντικό- μοτίβο όπως και η πρώτη. Θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, θα κλάψετε, αλλά στο τέλος θα νιώσετε απίστευτη αισιοδοξία.(Αρκεί να σας πω πως πολυυυύ παλιά είχα ξεπεράσει έναν χωρισμό με τη συγκεκριμένη ταινία. Με βοήθησε να δω τα πράγματα διαφορετικά και να προσχωρήσω παρακάτω.)

 

3. Fight Club. Αν θέλετε δράση και πολλές ανατροπές (και να εντυπωσιαστείτε με τους κοιλιακούς του Brad Pitt!) δεν έχετε παρά να δείτε αυτή την ταινία!

 

4. The Prestige. ΤΑΙΝΙΑΡΑ! Αυτή κι αν έχει ανατροπές! Φανταστική πλοκή και φανταστικοί ηθοποιοί... Christian Bale, Hugh Jackman, Scarlett Johansson

 

5. Οποιαδήποτε ταινία του Leonardo Di Caprio. Δεν έχει σημασία. Οι αγαπημένες μου όμως είναι οι εξής:

The Great Gatsby

 

Shutter Island

 

The aviator

 

Catch me if you can

 

Δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω μόνο μια. Τι να κάνουμε, αδυναμίες είναι αυτές #LeoForEver

 

Περιμένω τα σχόλιά σας εδώ:

instagram: www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom


Δ. Ν.