Γεια σας , είμαι η Δούκισσα, είμαι μια ρομαντική Σκορπίνα, εκκολαπτόμενη χρυσοχέρα, μαμά των D-boys και είμαι όσων χρονών φαίνομαι! Τραγουδάω πάντα -δυνατά- στο αυτοκίνητο και, όταν κάποιος άλλος οδηγός με πάρει χαμπάρι, κάνω ότι μιλάω και καλά στο κινητό μέσα από bluetooth. Αγαπώ το παγωτό όσο και τα social media. Πολύ.

Αυτή ήταν η εισαγωγή για το προηγούμενο - και πρώτο - post του Dutchesss Daily. Η επικαιρότητα όμως μας έκανε να ξεκινήσουμε πιο απότομα και σκληρά. Όπως απότομη και σκληρή είναι και η ίδια η πραγματικότητα.

Στο σημερινό post θέλω, λοιπόν, να κάνω αυτό που δεν κάναμε την πρώτη φορά: Να γνωριστούμε καλύτερα. Γιατί, αν είναι να μοιραζόμαστε σκέψεις, όνειρα και μυστικά, καλό θα είναι να λέμε μόνο αλήθειες. Επομένως σήμερα δεν θα μπορούσα παρά να μοιραστώ μαζί σας κάποιες αλήθειες για μένα. Να σας συστηθώ από την αρχή!

 

Και να 10+1 πράγματα που δεν έχω παραδεχτεί δημοσίως για μένα:

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι να πίνω δύο ποτήρια νερό με λίγο λεμόνι, τα οποίο έχω αφήσει από το βράδυ στο κομοδίνο μου. Δεν μου αρέσει καθόλου, όμως μπρος στα κάλλη...

Το τελευταίο πράγμα που κάνω πριν κοιμηθώ είναι να σημειώνω αναλυτικά και με τη σειρά όσα έχω να κάνω την επόμενη μέρα στα notes του κινητού. Και μετά βάζω την αγαπημένη μου μοσχοβολιστή ενυδατική κρέμα χεριών :)

 

IMG 0446

 

Είμαι απίστευτα κρυουλιάρα. Έχει τύχει να κοιμηθώ με φόρμα, ζιβάγκο, κάλτσες και πάπλωμα!

Η μία και μοναδική εμμονική συνήθεια που είχα ήταν να «χτυπάω ξύλο» στο άκουσμα οποιασδήποτε αρνητικής είδησης, ακόμη και στην παραμικρή αρνητική σκέψη. Πλέον -ευτυχώς- το έχω σταματήσει.

Η αντίδρασή μου όταν νευριάζω είναι να σιωπώ. Οπότε κάθε φορά που με βλέπετε σιωπηλή, είμαι μάλλον νευριασμένη.

Ο πρώτος άνθρωπος που λέω τα προσωπικά μου είναι ο αδερφός μου. Τον συμβουλεύομαι πάντα, κι αν τον δω αρνητικό, τότε δεν συνεχίζω τίποτα.

 

10547376 1502096840008285 1032969028 n

 

Δεν είμαι καθόλου κοκέτα. Ωστόσο, είμαι υστερική με το δέρμα μου. Εάν βγάλω έστω και ένα σπυράκι πηγαίνω κατευθείαν στον δερματολόγο!

Στην προσωπική μου ζωή δεν φοράω καθόλου makeup ,αφενός γιατί δεν θέλω να επιβαρύνω επιπλέον το δέρμα μου και αφετέρου γιατί δεν έχω μάθει ακόμη να το βάζω σωστά (κι όμως!).

Δεν λέω ποτέ ψέματα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν τα θυμάμαι και τα μπερδεύω.

Το θέμα με τη μνήμη μου συνεχίζεται και με τα νέα πρόσωπα που γνωρίζω κατά καιρούς: Αν είμαι αφηρημένη την ώρα που μου συστήνεται κάποιος, στη συνέχεια όχι μόνο δεν θα θυμάμαι το όνομά του, αλλά δεν θα τον θυμάμαι καθόλου. Έχει τύχει να συστηθώ σε κάποιον τέσσερις φορές γιατί απλά δεν θυμόμουν ότι είχαμε γνωριστεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν. #awkward

Και, τέλος, ο αληθινός λόγος που το διαδικτυακό όνομά μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και εδώ, είναι Dutchesss και όχι Duchess (όπως είναι η σωστή γραφή για το «Δούκισσα») είναι επειδή, όταν είχα πρωτοφτιάξει προφίλ στο twitter πριν από χρόνια, ήθελα να το έχω κλειδωμένο και να μην με βρίσκει κανείς πάρα μόνο δέκα φίλοι μου. Το μόνο διαθέσιμο και «συνθηματικό» παράλληλα όνομα ήταν αυτό. Και για να το κάνω ακόμη πιο πολύπλοκο, έβαλα και μία κάτω παύλα στο τέλος! Αργότερα άρχισε να μου αρέσει το παιχνίδι των social media, οι δέκα φίλοι έγιναν πενήντα, μετά το ξεκλείδωσα και έγιναν εκατοντάδες χιλιάδες. Και επειδή πιστεύω στα γούρια αλλά είμαι και τρομερά πεισματάρα(!) δεν ήθελα να το αλλάξω και έμεινε έτσι.

Αυτά για την ώρα.


Περιμένω όμως και τα δικά σας. Γράψτε μου ό,τι θέλετε. Συστηθείτε μου κι εσείς!


instagram: https://www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: https://twitter.com/dutchesss_
facebook: https://www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom