Η Ναταλία είναι μια επαγγελματίας που θαυμάζω και μια φίλη που αγαπώ. Πριν από λίγες μέρες μου έστειλε ένα γλυκό μήνυμα λέγοντας μου πως διαβάζει ανελλιπώς το Dutchesss Daily (yeah!) και πως της αρέσει πολύ (ξανά yeahhhh)!

Μάλιστα μου έδωσε το πιο τέλειο tip για τις φορές που την καλούν έξω για φαγητό ενώ ακολουθεί κάποιο πρόγραμμα διατροφής. Γιατί η αλήθεια -δυστυχώς- είναι πως αυτά τα βραδινά καλέσματα και τα φαγητά εκτός σπιτιού μπορούν να μας ... "καταστρέψουν". Σκεφτείτε μόνο πως αν τρώγαμε κανονικά το -υγιεινό- σπιτικό μας φαγητό -και άρα όχι τις νόστιμες θερμιδοβόμβες που μας σερβίρουν στα εστιατόρια και τις ταβέρνες- δεν θα παχαίναμε ποτέ στις διακοπές. Έτσι λοιπόν, όπως μου είπε το Ναταλάκι μας, για να αποφύγει τους πειρασμούς και να μην ενδώσει στις λιχουδιές που τρώνε οι άλλοι, πηγαίνει στα καλέσματα φορώντας πάντα το πιο στενό της παντελόνι ή φούστα. Το χαλαρό φόρεμα ή η φαρδιά παντελόνα την κάνουν να ξεχνιέται, ενώ το ... οριακό κουμπάκι του τζιν της θυμίζει την ...πειθαρχία της. Και έτσι δεν τρώει ποτέ παραπάνω!

Φανταστικό;

natalia germanou tip mesa

 

Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία που πήρα από τον λογαριασμό της στο ίνσταγκραμ (natalia_germanou), κάνει καλή δουλειά αυτό το κόλπο γιατί η Ναταλία εκτός από το ευφυές χιούμορ της και την καθαρή ψυχή της, διαθέτει επίσης ένα σούπερ ντούπερ σώμα!

Α! Btw, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΑΣ για χθες! Όλα τα καλά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!
Love you!

χχχ

 

Περιμένω τα σχόλιά σας εδώ:
instagram: www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom